Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Cultura

Cultura

S-a descoperit o veioza realizată din piele umană, de pe vremea lui Hitler

Descoperire macabra! Acest abajur, asemanator oricarui astfel de obiect pe care il gasesti in podul bunicii, este realizat din... piele umana.
"Cu totii am auzit povestile despre lampile nazistilor facute din piele umana" , spune proprietarul abajurului, Mark Jacobson, care a primit lampa de la un prieten apropiat.
Citeşte mai mult...
 

"Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu", premiul pentru cel mai bun documentar est-european

Lungmetrajul "Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu", în regia lui Andrei Ujică, a fost distins cu premiul pentru cel mai bun documentar est-european la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Documentar de la Jihlava (Cehia), care s-a desfăşurat între 26 şi 31 octombrie.
Potrivit unui comunicat emis de Voodoo Films, secţiunea în care a fost proiectat filmul reuneşte cele mai bune producţii realizate în Europa centrală şi de est.

Citeşte mai mult...
 

Franta: Au recreat picturile din pesteri-Imagini senzationale

Turistii care viziteaza complexul de pesteri Lascaux (renumit pentru picturile rupestre paleolitice), din sudul Frantei, se pot bucura de opere de arta senzationale.

Citeşte mai mult...
 

Un copil de şapte ani a lansat un volum cu o sută de povestiri

Un copil de şapte ani, din Iaşi, a lansat, vineri, un volum de povestiri, intitulat "Poveştile mele de pe vremea când nu ştiam să scriu", care cuprinde o sută de istorioare pe care le-a spus până la această vârstă.
Cele o sută de poveşti inventate de băiat au fost înregistrate de tatăl său, iar apoi transformate în texte.
Citeşte mai mult...
 

ARTA BIZARA: Autoportret din 200.000 de furnici moarte

Chris Trueman, din Claremont, California, este un artist mai..altfel. El a realizat un tablou cel putin iesit din comun: din furnici.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 2 din 15
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login