Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Cultura

Cultura

52.000 de monede Romane, descoperite in Marea Britanie

Un barbat cu un aparat de detectat metale a facut o descoperire senzationala in Marea Britanie.

 

Citeşte mai mult...
 

Cleopatra a murit din cauza unei supradoze, nu muşcată de şarpe

Cauza morţii Reginei Cleopatra nu a fost o muşcătură de şarpe, ci un cocktail de droguri care a inclus opiu şi cucută, potrivit unui om de ştiinţă german.
Moartea Cleopatrei a rămas un mister, cea mai plauzibilă variantă fiind cea că s-a sinucis, în anul 30 î.e.n, lăsându-se muşcată de o cobră.
Citeşte mai mult...
 

Concert extraordinar al corurilor bărbăteşti reunite din Oregon şi România în Atlanta, GA

Sâmbătă, 26 Iunie, ora 3pm va avea loc în Atlanta, la Glenn Auditorium în campusul Emory University, concertul extraordinar al Corului Bărbătesc Adventist din Oregon împreună cu, Corul Bărbătesc Adventist din România.
    După un turneu de excepţie desfăşurat în Aprilie 2009 în România, când cele două coruri au încântat publicul din Bucureşti, Braşov,Târgu Mureş, Botoşani, Galaţi şi Bacău, aducând prin muzica lor un mesaj de speranţă miilor de persoane care au umplut până la refuz sălile de concerte, cei peste 150 de corişti vor avea bucuria de a prezenta aceeaşi muzică înălţătoare şi publicului din Atlanta, GA.
    Vă invităm să fiţi părtaşi ai acestei experienţe unice care vă va aduce mult mai aproape de cer, de Dumnezeu.
    Intrarea este gratuită. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizionaţi videoclipul ataşat http://www.youtube.com/watch?v=VzhNTlYck8M  .

Vă aşteptăm cu drag!

    Oregon Adventist Men's Chorus
    Corul Bărbătesc Adventist din România
    www.oamc.org

 

David Phelps concertează sambata în România

David Phelps, cunoscutul solist de muzică gospel, membru consacrat al grupului Gaither Vocal Band, va concerta pentru prima oară în România, sâmbătă, 19 iunie, începând cu orele 20:00, la Sala Palatului din Bucureşti, anunţă organizatorii evenimentului.

Călătoria muzicală, la care sunt aşteptaţi peste 4000 de spectatori, va constitui o experienţă unică atât pentru publicul român, cât şi pentru interpret. Publicului român îi este oferit prilejul de a întâlni şi asculta unul dintre cei mai remarcabili tenori ai lumii, iar interpretul va face cunoştinţă, pentru prima oară cu o scenă din România.
Citeşte mai mult...
 

Cele mai vechi picturi rupestre din Europa Centrala, gasite in Romania!

Speologii romani au descoperit cele mai vechi picturi rupestre de pana acum, din zona europei centrale, cu o vechime de circa 35.000 de ani, potrivit unui anunt facut ieri de cercetatori romani si francezi, transmite AFP, citata de  physorg.com.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 3 din 15
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login