Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Cultura

Cultura

O nouă categorie de bilete în valoare de 50 RON a fost pusă în vânzare pentru concertul cu David Phelps

O nouă categorie de bilete în valoare de 50 RON a fost pusă în vânzare pentru concertul cu David Phelps, informează organizatorii. Acestă categorie este rezervată sectoarelor J, K, L, M şi lojelor aparţinând Sălii Palatului din Bucureşti, locul unde se va desfăşura evenimentul. Accesul către celelalte sectoare (A-I) se va face pe baza biletelor al căror preţ variază între 100 şi 250 RON. Concertul care face parte din turul european al interpretului desfăşurat în această vară, va include în repertoriul său atât piese cunoscute genului musical gospel, cât şi creaţii proprii ale vocalistului. Astfel, organizatorii promit clipe de neuitat alături de una dintre cele mai bune voci ale lumii muzicale contemporane.
Citeşte mai mult...
 

Data concertului lui David Phelps a fost modificată

David Phelps RomaniaConcertul susţinut la Sala Palatului de cunoscutul interpret de muzică gospel şi unul dintre cei mai buni tenori ai lumii la ora actuală, David Phelps, se amână cu 4 zile. Iniţial, evenimentul fusese stabilit pentru data de 15 iunie a.c, însă el a fost reprogramat pe 19 iunie, anunţă organizatorii. Motivul schimbării zilei de concert a venit din dorinţa organizatorilor de a oferi tuturor susţinătorilor lui Phelps posibilitatea de a participa la evenimentul unic pentru România. Astfel, susţinerea concertului Sâmbătă, 19 iunie, începând cu orele 20:00, va facilita deplasarea publicului din provincie către Bucureşti, unde va avea loc evenimentul.
Citeşte mai mult...
 

Scrisoarea III a lui Eminescu va fi tradusa, in premiera, in limba turca

Scriitorul turc Ali Narçýn va traduce, pentru prima data in limba turca, poezia “Scrisoarea III” a marelui poet roman Mihai Eminescu. Acesta a declarat, pentru Agerpres, ca, in ciuda criticilor pe care Eminescu le aduce in poezie Imperiului Otoman, poporul turc are dreptul de a cunoaste opera eminesciana.

Citeşte mai mult...
 

David Phelps in Romania - un vis devenit realitate

Interesul crescut manifestat anul trecut (21 octombrie) de publicul român la concertul din Debrecen – Ungaria al uneia dintre cele mai cunoscute formaţii de muzică gospel, Gaither Vocal Band, nu a fost trecut cu vederea de către organizatorii evenimentului. Astfel că, ceea ce până acum era un vis pentru iubitorii de gospel din România, pe 19 iunie capătă conturul unei realităţi mult aşteptate. David Phelps, tenorul grupului Gaither, va concerta pentru prima dată la Bucureşti, sambata 19 iunie, la Sala Palatului.
Citeşte mai mult...
 

seria Artisti Online - continua - We Are The World


Artisti Online Dupa un cor online, urmeaza o mica reuniune de artisti youtube.
57 de voci au fost selectate de pe youtube si montate de catre 2 tineri, o fata si un baiat din America. Scopul lor era acela de a sensibiliza oamenii si de ai convinge sa faca donatii pentru Haiti. Interesant este faptul ca cei 2 s-au cunoscut tot pe youtube, iar de 2 ani sunt impreuna.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 4 din 15
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login