Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Cultura

Cultura

Oul – Universul intr-o coaja

Cu siguranta cel mai cunoscut simbol al Pastelui, banalul ou cel de toate zilele, pe care ne-am obisnuit sa-l vedem in farfurie gatit sub diferite forme, ascunde in cochilia sa o nebanuita si interesanta epopee. Va invit asadar, la o calatorile fascinanta si surprinzatoare prin istoria, simbolismul si chiar ezoterismul care inconjoara oul.

 

Citeşte mai mult...
 

David Phelps concertează pentru prima dată în România

David Phelps in RomaniaDavid Phelps, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai muzicii gospel contemporane, va concerta la Sala Palatului din Bucureşti, în data de 19 iunie a.c.

David Phelps s-a remarcat în lumea muzicală datorită vocii sale spectaculoase pe care a pus-o în valoare prin colaborarea cu bine-cunoscuta formaţie gospel, Gaither Vocal Band. Pe lângă albumele scoase în cei 8 ani de colaborare cu prestigiosul grup, Davis Phelps a înregistrat şi câteva albume solo incluzând 3 colecţii cu muzică de Crăciun.
Citeşte mai mult...
 

Lista lui Schindler, scoasă la licitaţie

Singura copie privată a Listei lui Schindler, scrisă de industriaşul german Oskar Schindler pentru a salva vieţile câtorva sute de evrei din lagărele de concentrare naziste, este de vânzare pentru 2,2 milioane de dolari, a anunţat proprietarul documentului.

Citeşte mai mult...
 

The Guardian: Lumea artistica pariziana, data pe spate de geniul unui boschetar roman

Expozitia de la Paris a artistului roman Ion Barladeanu este descrisa de jurnalisti ca fiind chintesenta artei pariziene. Invitati sic, bordeaux sorbit elegant si fete imbracate in rochii galbene de cocktail.
Personajul important este, insa, un barbat cu palarie neagra de cowboy care ii indruma pe invitati pe culoarele galeriei Anne de Villepoix din Paris. Nimeni nu-i vazuse inca opera in 2007, iar pana in 2008 traia in ghena unui bloc din Bucuresti, scrie cotidianul britanic The Guardian.

Citeşte mai mult...
 

Charlie Chaplin, înviat de tehnologia 3D

Charlie Chaplin va deveni personaj animat într-un serial indiano-francez, producţia fiind inspirată din scurtmetrajele seriei "Vagabondul". Charlie Chaplin, cel mai celebru „vagabond“ din cinema, se întoarce
Proiectul, având un buget de 11,5 milioane de dolari, este o coproducţie a DQ Enter­tainment, Method Ani­mation şi MK2, pentru care s-a semnat săptămâna trecută o înţelegere în valoare de 8 milioane de euro. Serialul animat va cuprinde 104 episoade, fiecare cu o durată de şase minute, şi va fi inspirat din cele 70 de scurtmetraje umoristice realizate de Chaplin, dar va cuprinde şi conţinut original.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 5 din 15
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login