Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Cultura

Cultura

Machiajul vechilor egipteni consta într-un fard protector pe bază de plumb

Machiajul din zona ochilor practicat de vechii egipteni avea, în afara efectului estetic spectaculos, şi câteva virtuţi medicinale, deoarece se baza pe un fard cu plumb care oferea pielii un efect protector, au declarat chimiştii francezi.
Citeşte mai mult...
 

Rugul Templierilor şi Legiunea de Onoare

Expoziţia „Cavalerii, de la Templieri la Napoleon“ este deschisă la Regia de Venaria, în regiunea torineză a Italiei. 120 de piese retrasează istoria ordinelor cavalereşti, de la apariţia lor până la instituirea decoraţiilor moderne.

Citeşte mai mult...
 

Şi totuşi BIBLIA are dreptate

Săptămâna Financiară vă oferă începând de luni, 23 noiembrie, o carte de excepţie, vândută în peste 10 milioane de exemplare, o carte scrisă de un jurnalist care atrage din primele rânduri atenţia asupra faptului că nu are pregătire teologică, iar abordarea subiectului este una pur ştiinţifică.
Citeşte mai mult...
 

Mickey Mouse împlineşte 81 de ani

Nimeni nu şi-ar fi imaginat în 1928 că un şoricel, fie el şi desenat, poate trăi mai mult de cîţiva ani. Cu toate acestea, Mickey Mouse a rezistat în ciuda unei concurenţe acerbe, ajungînd la venerabila vîrstă de 81 de ani, fiind considerat simbolul copilăriei şi al lumii fantastice în care trăiesc copiii. Povestea lui începe în 1928, cînd Walt Disney i-a cerut colaboratorului său Ub Iwerks să vină cu cîteva idei noi de personaje.

Citeşte mai mult...
 

Taiwanezii au dat foc unei corăbii ca să alunge bolile

Un fascinant ritual a atras zeci de mii de credincioşi pe o plajă din Taiwan. O uriaşă corabie de lemn, realizată special pentru eveniment, a fost dată pradă focului, ca ofrandă pentru Zeul Bolilor. Pentru ca zeul să fie mărinimos şi să nu abată bolile asupra lor, localnicii au depus la bord orez, carne de pui şi de miel.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 6 din 15
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login