Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Cultura

Cultura

Edgar Allan Poe, inmormantat la 160 de ani de la deces

Scriitorul american Edgar Allan Poe, decedat in urma cu 160 de ani, nu a avut o inmormantare in adevaratul sens al cuvantului, astfel ca sambata, o replica a corpului sau va fi ingropata in cadrul unei ceremonii cu doua slujbe, la care vor participa 700 de admiratori.

Citeşte mai mult...
 

Cronica de concert: Jessy Dixon si bucuria de a fi crestin

EXTRAORDINAR - ăsta e cuvântul care-ar caracteriza cel mai bine concertul susţinut aseară la Sala Palatului de regele muzicii gospel, Jessy Dixon.

Dar să încep cu începutul...

Citeşte mai mult...
 

Popas pentru suflet, Sambata, la Sala Palatului

Nu ştiu alţii cum sunt, însă eu când aud de "gospel" mi se ridică părul de pe mâini. Şi, mai ales, când aud de Jessy Dixon, regele muzicii gospel, fiori reci mă trec pe şira spinării. Cu Jessy a fost dragoste la prima vedere. Sau la prima audiţie. Se-ntâmpla acum un an, cam la aceeaşi vreme, când...

Citeşte mai mult...
 

Anne Frank are de miercuri canal pe Youtube

Adolescenta evreica victima a barbariei naziste, Anne Frank, are, incepand de miercuri, un canal special pe YouTube.
Inregistrari video consacrate lui Anne Frank, sunt vizibile, incepand de miercuri, pe site-ul de internet YouTube, anunta muzeul Anne Frank din Amsterdam, citat de AFP.
"Gratie canalului Anne Frank pe YouTube si a imaginilor sale unice, oameni din lumea intreaga pot sa aprecieze viata si importanta ei", afirma muzeul, intr-un comunicat.

Citeşte mai mult...
 

Jessy Dixon - concert la Sala Palatului pe 10 octombrie


Jessy Dixon
Jessy Dixon, unul dintre numele legendare ale muzicii gospel din ultimele 5 decenii, se va afla pe 10 octombrie 2009 la Bucuresti, in concert la Sala Palatului. El o va avea ca invitata speciala pe Paula Seling, concertul anuntandu-se inca de pe acum ca cel mai "incendiar" eveniment muzical al toamnei. Pianista americana Elsa Harris se va alatura big bandului care il va acompania pe Jessy in concert.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 7 din 15
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login