Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Cultura David Phelps concertează sambata în România

David Phelps concertează sambata în România

David Phelps, cunoscutul solist de muzică gospel, membru consacrat al grupului Gaither Vocal Band, va concerta pentru prima oară în România, sâmbătă, 19 iunie, începând cu orele 20:00, la Sala Palatului din Bucureşti, anunţă organizatorii evenimentului.

Călătoria muzicală, la care sunt aşteptaţi peste 4000 de spectatori, va constitui o experienţă unică atât pentru publicul român, cât şi pentru interpret. Publicului român îi este oferit prilejul de a întâlni şi asculta unul dintre cei mai remarcabili tenori ai lumii, iar interpretul va face cunoştinţă, pentru prima oară cu o scenă din România.

Concertul de sâmbătă face parte din turneul european "The Voice European Tour" al solistului David Phelps, ce a început în Norvegia pe 4 iunie. Acesta va veni însoţit de întreg ansamblul al membrilor formaţiei sale, Gaither Vocal Band. Pe lista pieselor ce vor fi interpretate pe scena Sălii Palatului se află şi compoziţii ce se bucură de o mare
popularitate, precum "Nessum Doma" şi "I want to know what love is".

David Phelps a câştigat două premii Grammy, peste 13 discuri de aur şi 15 discuri de platină. Ca solist, în cadrul decernării premiilor Dove din 2009, artistul a fost nominalizat la secţiunile "Vocalistul Anului" şi "Long Form Video" cu piesa "O, Holy night" de pe albumul său de Crăciun.

Securitatea perimetrului Sălii Palatului este asigurată de IN SIGHT, iar Internetul şi transmisiunile Audio-Video vor fi disponibile cu ajutorul GigaNET.ro.

Accesul la evenimentul de sâmbătă se va face pe baza biletelor ce pot fi procurate prin reţelele de magazine
Germanos, Vodafone, librăriile Humanitas, Cărtureşti, Kerigma, online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro şi de la Casa
de Bilete a Sălii Palatului din Bucureşti. Preţurile biletelor variază între 50 şi 250 RON.

Sursa: Romania Libera
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login