Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Revista Semnificatii Cuvinte colorate - de Denisa Stamate Cea dintâi şi cea de pe urmă iubire

Cea dintâi şi cea de pe urmă iubire

„Îţi promit că voi veni la vernisajul tău”.
„Voi ajunge devreme la serbare”.
„Eu voi fi prima care te va aştepta cu flori la aeroport”.
„Nu te va iubi nimeni mai mult decât mine”.
„Te voi ţine de mână până în ultima clipă de viaţă”.

Promisiuni pe care le facem de-a lungul vieţii. Faţă de prieteni, faţă de familie, faţă de iubiţi. Ne dorim să ajungem acolo unde este nevoie de noi, acolo unde ar trebui să fim, oricât de sus ar fi nevoie să urcăm, oricât de mult să devenim.

Ne-ar plăcea să fim mereu lumina ochilor celor dragi, să le oferim celor dragi toată atenţia, toată afecţiunea, toată susţinerea că va fi bine şi că emoţiile nu-şi au locul. Promitem orice ca să fim în primul şi în ultimul gând al celui iubit, să ştim că are un gol în stomac atunci când ne rosteşte numele, să ştim că nu-şi imaginează ziua de mâine fără să fie lângă noi.

Dar se întâmplă cumva că nu ajungem nici măcar pe locul al treilea pe lista de priorităţi a celui drag, că nu doar că nu e în primul nostru gând, dar uităm complet să sunăm, să-i chemăm numele. Se întâmplă nu doar să nu fim iubiţi, ci să fim atât de singuri încât să ne doară adâncul sufletului. Şi să ne simţim atât de singuri încât să ne imaginăm că vom muri complet singuri şi că, la final, nu va şti nimeni că am trăit pe lumea aceasta.

Să nu ne mai păcălim crezâtd că luăm ceva cu noi. Nu luăm nici măcar un fir de praf. Dar putem lăsa în urmă un caracter frumos şi oameni pe care să-i iubim. Fără scuze, fără amânări. Nu lăsaţi niciun om ne-iubit, ne-îmbrăţişat, în nicio zi!

 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Login