Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Gandeste gandul

Eu sunt printre oamenii carora de obicei li se intampla ce isi doresc. Si asta ma face sa ma gandesc de mai multe ori inainte de a-mi pune la dispozitie toata pasiunea si timpul in ceva, orice. Nu mereu s-a nimerit ca ceea ce mi-am dorit sa ajunga sa se transforme in ceva bun, ba chiar uneori ma intreb la ce m-oi fi gandit cand mi-am dorit asa ceva. 

Fiecare om are visul lui. Si imediat ce il indeplineste sau decide sa renunte la el, plasmuieste altul nou, mai stralucitor, mai colorat, mai atragator. Cine stie de cate ori am visat sa facem ceva, sa ajungem undeva, sa ne impartim vietile cu oameni pe care doar ii visam si nici nu stim ca exista. Si cine stie ce vis grozav l-am ratat de la implinire doar pentru ca ni s-a parut prostesc, prea mare, prea mic. Cate vise au ramas pipernicite doar pentru ca cineva nu a indraznit sa spuna cu voce tare ce isi doreste, ce l-ar face fericit, ca nu a spus “te iubesc” cuiva inainte sa fie prea tarziu, ca nu a tinut in brate oamenii care meritau. 

Si cate ganduri nu au ajuns undeva in camara mintii noastre pentru ca ne-am imaginat ca “nu se poate”, ca “nu are cine sa ma ajute”, ca “nu am bani sau timp sau vointa”, ca “voi esua ca de fiecare data pana acum”. Si culmea este ca toate acestea au fost adevarate. Dar la fel de adevarat este ca si astazi poti gandi gandul pe care l-ai tot biciuit. Ba chiar acum, de ce sa astepti? “Dreams come true” nu este o replica dintr-un scenariu hollywoodian, este ceva ce se intampla cu adevarat oamenilor reali din viata reala, ca mine si ca tine. 

Atunci cand cineva nu are un motiv suficient de bun pentru a face ceva, atunci el are un motiv suficient de bun ca sa nu-l faca. Gandeste gandul ca poti, ca vrei, ca ai motivatie. Gandeste gandul ca daca vrei o marire de salariu o poti obtine muncind mai mult si nu furand. Gandeste gandul ca cea mai scurta cale e de cele mai multe ori imorala, dar si ca pe calea mai lunga intalnesti mai multe alei, mai multi oameni, mai multe posibilitati si acolo traiesti mai multe anotimpuri. Gandeste gandul ca viata nu e un maraton, ci o plimbare – iar plimbarile nu se fac cu pumnii inclestati si fruntea incruntata. Gandeste gandul ca cerul nu-i prea sus si ca fericirea nu-i prea departe. Te-ai gandit? Acum gandeste-l ca implinit. Dragut, nu?

 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Login