Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Să nu...îţi iroseşti viaţa

Tu ai primit un dar superb şi încântător, viaţa. Poate că este un clişeu, dar trebuie să recunoşti câteva lucruri cu privire la viaţa aceasta. Mai întâi, nu ai plătit niciun ban pentru ea. Apoi, nu ai ales tu ziua în care să te naşti, nici cine să-ţi fie fratele, nici în ce oraş să vii pe lume. Poate că nu prea eşti de acord cu circumstanţele întâmplării tale pe acest pământ, dar dacă tot nu ai fost consultat, doar nu o să rămâi nemulţumit o viaţă întreagă. Poate că nici prezentul nu pare să fie alcătuit din circumstanţe favorabile, dar poţi să ai toată încrederea că aceste circumstanţe se SCHIMBĂ. Alegerile de clipă de clipă depăşesc circumstanţele de care ne lovim, pentru că  - încă de la naştere – fiecare are un bagaj de calităţi şi talente, daruri materiale şi spirituale pe care nu îl poate lăsa la poarta zilei de azi pentru ca mâine să încerce cu totul altceva.

Tu te-ai născut înzestrat cu talente şi nu mă refer aici la cele asemănătoare acelora câtorva “celebrităţi” despre care tot auzim. Eu cred la modul cel mai sincer că există mai mult talent în lume decât se arată şi că oamenii au mai mult talent decât cred. Unii îşi urmează visul din primii ani de viaţă, sub îndrumarea unor părinţi, profesori care văd în ei o scânteie. Alţii îşi urmează visul mai târziu, confuntându-se cu renunţări şi concesii de care probabil că nu se credeau în stare. Cei din urmă aleg să nu îşi urmeze chemarea, din diferite motive: au fost descurajaţi de-a lungul drumului lor, le este teamă de părerea celorlalţi sau de propria reacţie sau le este prea frică să îşi trăiască visul din teama că vor rămâne fără o speranţă care să ardă înăuntrul lor.  

Oricare ar fi motivele pentru care tu ai ales să nu hrăneşti cel mai mare vis al tău, pentru care nu ai atâţat focul talentului tău şi ţi-ai lăsat darul să se piardă, te încurajez să îţi FOLOSEŞTI viaţa. Urmăreşte acele lucruri pe care le-a aşezat Dumnezeu în viaţa ta cu duh şi determinare, cu tenacitate şi angajament. Alegeri avem o paletă întreagă. Eu însămi am luat decizii proaste care încă mă fac să sufăr. Dar acele decizii bune, sănătoase, cu adevărat mari sunt asemenea unor diamante şi continuă să aştearnă lumină în viaţa mea, să alunge întunericul şi să strălucească. Există cu adevărat o binecuvântare atunci când faci alegerile cele mai bune. Aşa cum ai primit viaţa în dar, tot aşa trebuie să existe şi un scop pentru fiecare făptură. Poate că îl ştii, poate că nu l-ai aflat încă. Dar eu îţi doresc încredere şi putere să mergi după visul tău şi înţelepciune pentru a lua deciziile potrivite. Eu voi fi aici, ca o majoretă, încurajându-te la orice pas. 

Dumnezeul nădejdii să vă umple de toată bucuria şi pacea, pe care o dă credinţa, pentru ca, prin puterea Duhului Sfânt, să fiţi tari în nădejde! (Romani 15, 13)

 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Login