Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Economic

Economic

Noua lege a pensiilor, pe înţelesul tuturor

Prevederile Legii 263/2010 aduc doar modificări contra intereselor şi drepturilor pensionarilor. Intrată în vigoare la 1 ianuarie 2011, mult contoversata Lege a pensiilor publice din România, respectiv Legea 263/2010, nu este nici pe departe o lege care să facă o reformă reală a sistemului public de asigurări sociale.
Citeşte mai mult...
 

China: Moneda euro va depăşi criza şi va contribui la stabilitatea sistemului monetar internaţional

Moneda euro va depăşi criza deficitelor şi datoriilor de stat din zona euro şi va sprijini stabilitatea sistemului monetar internaţional, a declarat ambasadorul Chinei la Uniunea Europeană, Song Zhe, citat de Bloomberg.
Consolidarea statutului euro va ajuta la "promovarea construcţiei unui sistem monetar global diversificat", a declarat Song într-un comunicat apărut pe site-ul ministerului chinez de Externe.
Citeşte mai mult...
 

Proprietarii de locuinte, obligati sa-si asigure casele pana la 15 ianuarie 2011

Proprietarii de locuinţe sunt obligaţi ca până la 15 ianuarie 2011 să cumpere o poliţă obligatorie de asigurare a casei pentru a evita sancţiunile pe care urmează să le aplice primăriile începând cu acea dată.
Citeşte mai mult...
 

În cât timp vom rămâne fără petrol

Rezervele de petrol ale planetei se vor epuiza în 30 de ani, dar vor fi necesari alţi 100 de ani până când să existe suficientă energie reconversibilă care să înlocuiască aceste hidrocarburi, afirmă un studiu american, citat de AFP.
Citeşte mai mult...
 

China va deveni cea mai mare economie a lumii, depăşind SUA, până în 2020

China va deveni până în 2020 cea mai mare economie a lumii, depăşind Statele Unite, ca urmare a creşterii rapide şi a aprecierii monedei, potrivit analiştilor grupului financiar Standard Chartered, citaţi de Bloomberg.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 2 din 18
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login