Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Economic

Economic

Şeful Băncii Mondiale: Să facem din aur noul etalon monetar mondial

Preşedintele Băncii Mondiale, Robert Zoellick, afirmă într-un editorial publicat în Financial Times că marile economii ale lumii ar trebui să ia în considerare modificarea standardelor globale pentru stabilirea aurului ca etalon monetar care să ghideze mişcările valutelor.
Citeşte mai mult...
 

Disney a încheiat un acord pentru construcţia unui parc Disneyland la Shanghai

Walt Disney Co a încheiat un acord cu o companie din Shanghai pentru a construi un parc de distracţii Disneyland în metropola asiatică, investiţie de 3,75 miliarde de dolari.
Contractul a fost încheiat cu Shanghai Shendi Group, companie creată cu scopul exclusiv de a dezvolta proiectul Disneyland, a anunţat vineri agenţia oficială de presă Xinhua.
Citeşte mai mult...
 

Sambata si duminica ar putea deveni zile de munca

Autoritatile lucreaza la un proiect de modificare a Codului Muncii. Potrivit specialistilor in resurse umane, angajatii petrec, in medie, noua ore la munca, relateaza Antena 3.
 Foarte multi vin si in week-end pentru a-si termina treaba. Evident, este vorba despre ramurile industriale unde exista activitate intensa. Cum ar fi cel al IT-ului, consultantei sau energiei.
Citeşte mai mult...
 

Guvernul a decis să elimine impozitul minim de la 1 octombrie

Guvernul a decis să elimine impozitul minim, de la 1 octombrie, urmând ca firmele să plătească impozit pe profit până la finele anului, iar începând cu 2011 să fie ţintite doar domeniile cu evaziune fiscală.
Surse oficiale au declarat anterior pentru MEDIAFAX că Guvernul a decis eliminarea impozitului minim, începând cu 1 octombrie.
Citeşte mai mult...
 

China a depăşit Japonia, devenind a doua mare economie a lumii


În perioada aprilie-iunie, PIB-ul Japoniei a fost de 1,286 trilioane dolari, faţă de cel al Chinei de 1,335 trilioane dolari. Japonia a pierdut, în al doilea trimestru, titlul de a doua mare economie a lumii, fiind depăşită de China.
Astfel, Produsul Intern Brut al Japoniei a crescut cu doar 0,4 puncte procentuale, în termeni anualizaţi, comparativ cu avansul de 4,4% din primul trimestru al anului, a anunţat ieri Guvernul nipon, citat de Yahoo News.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 3 din 18
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login