Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Economic

Economic

Masuri de austeritate in tarile europene

Grecia, Spania si Italia ingheata salariile bugetarilor. O atentie deosebita se acorda cheltuielilor cu salariile angajatilor din sectorul public deoarece acestea reprezinta o pondere importanta din cheltuielile publice. Potrivit FMI, in cazul Greciei 75% din platile bugetare sunt reprezentate de salarii si beneficii sociale. Astfel, in cel mai indraznet plan de a reduce deficitul bugetar, (cu aproximativ 5 procente din PIB intr-un an, de la 13,6% in anul 2009 pana la 8,1% in 2010), Grecia a implementat inghetarea salariilor in sectorul public pentru urmatorii patru ani si eliminarea bonusurilor platite sub forma a doua salarii suplimentare pentru cei ce castiga mai mult de 3000 euro pe luna.
Citeşte mai mult...
 

Românii fug de TVA în ţările vecine

De când TVA a ajuns la 24%, românii au înmulţit drumurile la hipermarketurile de peste graniţă, unde produsele alimentare sunt mai ieftine. Cumpărătorii spun că preţul deplasării până la cel mai apropiat hipermarket de peste hotare este acoperit de cele câteva zeci de lei economisite. În plus, marfa este de calitate.
Citeşte mai mult...
 

Taxarea Bisericii Ortodoxe, soluţie pentru ieşirea din criză

Pe timp de criză, guvernanţii caută soluţii pentru aducerea de bani la buget.
Pe reţeaua de socializare Facebook a fost demarată o campanie prin care se cere taxarea Bisericii Ortodoxe Române şi a celorlalte culte, ca strategie pentru ieşirea din criza economică.
Citeşte mai mult...
 

Dacia s-a clasat pe locul 2 in Franta la serviciile post-vanzare

Dacia s-a clasat pe locul 2 în clasamentul mărcilor realizat de revista franceză AutoPlus în funcţie de nivelul de satisfacţie al clienţilor faţă de calitatea serviciilor post-vânzare.

Citeşte mai mult...
 

Cum te feresti de capcanele unui card

Banii de plastic sunt tot mai des folositi si in Romania. Aceasta face din carduri tinta preferata a hotilor.
Cand Roxana Hoarca a iesit pe usa casei, grabindu-se spre taxiul care avea s-o duca la serviciu, in luna august a acestui an, nici nu banuia ca aceasta cursa o va costa, in cele din urma, mult mai mult decat facea. In fapt, de sute de ori mai mult. Tanara de 28 de ani, inspector de resurse umane la o mare companie din Bucuresti, avea masina in service in ziua aceea, drept pentru care a fost nevoita sa apeleze la serviciile unui taxi.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 4 din 18
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login