Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Economic

Economic

Presedintele ceh da cu moneda unica de pamant

In cadrul unui comentariu publicat in cotidianul de business The Wall Street Journal, presedintele Cehiei Vaclav Klaus scrie despre motivele pentru care proiectul zonei euro nu a avut succesul scontat, sustinand ca zona euro va exista in continuare, desi cu un pret ridicat, economia europeana putand fi salvata, pe termen lung numai printr-o restructurare radicala a sistemului economic si social.
Citeşte mai mult...
 

Propunere legislativa: Amenzi de circulatie in functie de venituri

Senatorului PDL Iulian Urban propune ca valoarea amenzilor de circulatie sa se stabileasca in functie de veniturile celor de la volan. Acesta si-a explicat propunerea, sustinand ca valoarea actuala a amenzilor este nesemnificativa pentru cei care isi permit sa-si cumpere bolizi sau limuzine, informeaza Zf.ro.

 

Citeşte mai mult...
 

Clinton: Apa, o noua problema diplomatica si de securitate

Secretarul de stat american Hillary Clinton sustine ca accesul la sursele de apa reprezinta noua provocare diplomatica si economica a vremurilor noastre, de care depinde securitatea si stabilitatea mai multor popoare de pe glob.
"Apa reprezinta una din marile oportunitati diplomatice si de dezvoltare ale epocii noastre.

Citeşte mai mult...
 

Universitatea din Texas sustine ca poate obtine petrol din lignit la un pret de 29 de dolari, barilul. Poluare, zero.

Universitatea din Texas sustine ca a reusit sa transforme la un grad zero de poluare si cu costuri foarte reduse lignitul in petrol, anunta publicatia canadiana The Globe and the Mail. Potrivit cotidianului citat, costul obtinerii unui baril de petrol ar fi sub 30 de dolari, fata de 17.000 de dolari cat se cheltuia pentru acelasi lucru in urma cu cativa ani. Ideea transformarii carbunilor in petrol nu este noua, dar era costisitoare iar procedeul era extrem de poluant.
„Aceasta reusita schimba total situatia mondiala. Da o lovitura mortala marilor producatori de petrol, se stiu ei. Permite independenta multor state care erau dependente de importul de petrol, rentabilizeaza industria mineritului carbunelui, practic e vorba de un boom economic viitor. Cu toate consecintele lui”, noteaza pe blogul lui Dan Selaru.

Citeşte mai mult...
 

Cel mai bogat om din lume - Carlos Slim

Celebrul Bill Gates a fost, in sfarsit, detronat. Cel mai bogat om al planetei se numeste Carlos Slim Helu si detine printre altele intreaga retea de telecomunicatii a Mexicului.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 5 din 18
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login