Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Economic

Economic

10 lucruri pe care milionarii americani nu ţi le vor spune niciodată

Nu se consideră bogaţi, îşi fac cumpărăturile de la super-market şi umblă cu maşini închiriate, acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care milionarii americani nu le spun despre ei - o selecţie a SmartMoney.com.

Citeşte mai mult...
 

Hugo Boss ar putea transfera in Romania o parte a productiei unei fabrici din SUA

Producatorul german de articole de lux Hugo Boss va inchide in aprilie 2010 o fabrica din Statele Unite, cu 300 de angajati, iar productia de costume ar urma sa fie transferata in Romania, Bulgaria si Turcia, tari cu un nivel scazut al costurilor salariale, potrivit Mediafax.
"Hugo Boss intentioneaza sa continue sa plateasca cei 300 de angajati pana la inchiderea fabricii din Cleveland, SUA, in aprilie 2010, chiar daca necesarul de productie se va reduce in aceasta perioada. Dupa aceasta data, conducerea vrea sa colaboreze cu sindicatele pentru a negocia un pachet corect de compensatii pentru concediere", a anuntat compania intr-un comunicat, citat de site-ul cleveland.com.

Citeşte mai mult...
 

Rupert Murdoch vrea sa-si scoata ziarele din cautarile pe Google

Rupert Murdoch a declarat ca va elimina publicatiile pe care le detine din indexul de cautare al Google, pentru a incuraja oamenii sa plateasca pentru continutul online. Intr-un interviu acordat Sky News Australia, magnatul a anuntat ca ziarele din imperiul sau media - inclusiv The Sun, Times si Wall Street Journal - vor face modificarile tehnice necesare astfel incat articolele sa nu mai apara cand utilizatorii le cauta pe Google, in momentul in care vor adopta planurile de taxare a persoanelor care le citesc publicatiile pe internet, informeaza publicatia The Guardian, citata de HotNews.

Citeşte mai mult...
 

Obrazul subţire, cu reclamă se ţine

În anul crizei, piaţa a reacţionat destul de haotic din punctul de vedere al investiţiilor publicitare. Cele mai multe companii şi-au redus mai mult sau mai puţin bugetele de marketing şi de publi­citate, orientându-se către cheltuieli tangibile, imediate. Totuşi, mai sunt şi câţiva jucători care le-au mărit, chiar substanţial, în ideea că este o perioadă prielnică pentru a-şi consolida brandul şi pentru a câştiga cotă de piaţă. Din câte se poate constata până acum, aceştia din urmă au avut de câştigat. Sau, în orice caz, nu au pierdut.

Citeşte mai mult...
 

Angajaţii haioşi pleacă primii

Cei care fac tot timpul glume la locul de muncă sunt luaţi drept superficiali şi nepasionaţi de ceea ce fac, dar sunt şi situaţii în care şefii îi apreciază pentru că îşi fac bine treaba. Angajaţii care, în fata unei situaţii stresante, au puterea să râdă sunt mult mai productivi pe termen lung decât colegii lor mai serioşi. Cu toate acestea, astfel de angajaţi riscă să fie printre primii daţi afară, atunci când în companie au loc restructurări.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 6 din 18
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login