Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Economic

Economic

Statele Unite nu isi mai permit pedeapsa cu moartea

Richard DieterIn California exista 678 de persoane condamnate la moarte, cel mai mare numar din toate statele americane, insa, cu toate acestea, nici un detinut nu a mai fost executat in ultimii 4 ani. Costurile anuale pentru sistemul pedepsei cu moartea ajung la 130 de milioane de dolari.

Citeşte mai mult...
 

Primele paşapoarte biometrice din Transilvania la Miercurea-Ciuc

Primele paşapoarte biometrice din Transilvania au fost eliberate, luni, la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Harghita din Miercurea-Ciuc, în prezenţa şefului Direcţiei Generale de Paşapoarte, chestorul Aurel Vasile Sime.

Citeşte mai mult...
 

Un lant italian de magazine ofera cumparatorilor, ca premii de criza, locuri de munca pentru un an

Un lant de magazine din regiunea Varese, in nordul Italiei, ofera clientilor care cumpara produse cu valoare de peste 30 de euro posibilitatea de a participa la o tombola cu premii, constand din zece locuri de munca pe o perioada de un an, in contextul crizei economice, transmite Reuters, citata de Mediafax.

Citeşte mai mult...
 

DEZBATERE EVZ: De ce muncim până la ultima suflare?

Românii lucrează din ce în ce mai mult peste program. Volumul crescut de muncă în urma concedierilor şi nevoia unui ban în plus la salariu sunt numai câteva dintre cauzele care îi determină pe angajaţi să rămână la serviciu peste norma de lucru prevăzută în contractul de muncă pe care l-au semnat.

Citeşte mai mult...
 

Cu Biblia intr-o mana si facturierul in cealalta

În plină criză, cultele din România par să fi prins gustul profitului. În ultimul an şi jumătate, numărul firmelor înfiinţate de reprezentanţii lui Dumnezeu pe Pământ a crescut cu peste 30%.
Probabil că nu v-aţi gândit niciodată că benzinăria unde v-aţi oprit este proprietatea unei bi­se­rici. Sau că hotelul în care v-aţi petrecut noaptea are ca ac­ţionar majoritar o episcopie. Mai mult, e foarte posibil ca laptele pe care îl beţi la micul dejun să provină din ferma unei mănăstiri, lemnul din care este făcut biroul la care lucraţi să fi fost produs în fabrica de cherestea a unei parohii, ba chiar şi hai­nele pe care le purtaţi în momentul citirii acestui articol să fi ieşit din fabrica de îmbrăcăminte controlată de o protoierie.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 7 din 18
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login