Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Economic

Economic

FMI: Economia mondiala iese din criza, insa revenirea va fi fragila

Dominique Strauss-Kahn, directorul general al Fondului Monetar International (FMI) a declarat miercuri in cadrul unui interviu acordat unui cotidian polonez ca economia mondiala este deja pe punctul de a iesi din Criza, informeaza NewsIn.

Citeşte mai mult...
 

Ce nu stiati despre bancnota de 1 dolar

Priveste cu atentie o bancnota de 1 dolar si pregateste-te sa afli lucruri noi despre simbolismul ciudat al unor lucruri care poate pareau perfect normale in secolul al XVIII-lea. Astazi vom afla cateva dintre secretele ce stau in spatele celor mai ciudate componente ale acestei bancnote.

Citeşte mai mult...
 

China va fi noua putere economică mondială, sustine un laureat al Premiului Nobel

Peste trei decenii, China va fi stăpânul lumii, susţine un laureat al Premiului Nobel pentru Economie. Robert Fogel afirmă că economia Chinei se va dezvolta foarte mult, iar din 2040, venitul pe cap de locuitor în această ţară va fi de două ori mai mare decât al europenilor.
Citeşte mai mult...
 

Ce afaceri ieftine se pot face pe timp de criză

Pentru românii cu iniţiativă, condiţiile economice grele pot însemna oportunitatea de a-şi schimba viaţa demarând un business. În 2009, puteţi profita de ieftinirile pe linie.
Citeşte mai mult...
 

Google, Microsoft şi Coca Cola, cele mai valoroase mărci din lume

Valoarea mărcilor internaţionale nu a fost afectată de criza economică. Google, Microsoft şi Coca Cola sunt cele mai valoroase, potrivit unui top al celor mai al prestigioase mărci, întocmit la nivel mondial, realizat de Daedalus Millward Brown. României nu îi aparţine însă niciunul din cele 100 de nume incluse în top.

Potrivit clasamentului, valoarea cumulată a primelor 100 mărci s-a menţinut la 1,95 trilioane de dolari, în creştere uşoară faţă de anul trecut cu 1,7%.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 8 din 18
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login