Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Economic China: Moneda euro va depăşi criza şi va contribui la stabilitatea sistemului monetar internaţional

China: Moneda euro va depăşi criza şi va contribui la stabilitatea sistemului monetar internaţional

Moneda euro va depăşi criza deficitelor şi datoriilor de stat din zona euro şi va sprijini stabilitatea sistemului monetar internaţional, a declarat ambasadorul Chinei la Uniunea Europeană, Song Zhe, citat de Bloomberg.
Consolidarea statutului euro va ajuta la "promovarea construcţiei unui sistem monetar global diversificat", a declarat Song într-un comunicat apărut pe site-ul ministerului chinez de Externe.

Vicepremierul Wang Qishan a declarat marţi că guvernul chinez a luat măsuri concrete pentru a ajuta UE să soluţioneze criza datoriilor de stat.

China este pregătită să investească 4-5 miliarde euro în obligaţiuni emise de guvernul portughez în primul trimestrul al anului viitor, potrivit ziarului Jornal de Negocios, care nu a precizat sătpămâna trecută sursele informaţiei.
Uniunea Europeană este cel mai important partener comercial al Chinei, comerţul bilateral urcând în primele 11 luni ale acestui an cu 33,1% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la 433,88 miliarde de dolari, potrivit datelor serviciului vamal chinez.

sursa:www.mediafax.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login