Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Economic Disney a încheiat un acord pentru construcţia unui parc Disneyland la Shanghai

Disney a încheiat un acord pentru construcţia unui parc Disneyland la Shanghai

Walt Disney Co a încheiat un acord cu o companie din Shanghai pentru a construi un parc de distracţii Disneyland în metropola asiatică, investiţie de 3,75 miliarde de dolari.
Contractul a fost încheiat cu Shanghai Shendi Group, companie creată cu scopul exclusiv de a dezvolta proiectul Disneyland, a anunţat vineri agenţia oficială de presă Xinhua.

Disney a confirmat ştirea Xinhua şi a arătat că aşteaptă încă aprobarea finală a guvernului central chinez în privinţa încorporării unor companii formate în joint venture pentru dezvoltarea proiectului, dar şi finalizarea procedurilor de autorizare şi avizare a investiţiei.

" Suntem implicaţi de ceva timp în discuţii cu autorităţile din Shanghai privind construcţia unui parc de distracţii Disney. Putem confirma comunicatul guvernului din Shanghai că am făcut un nou pas în acest proces ", a declarat un purtător de cuvânt al Disney.

Disneyland Shanghai va avea o suprafaţă de circa 4 kilometri pătraţi, iar dezvoltarea proiectului va costa circa 25 miliarde yuani (3,75 miliarde de dolari), potrivit Xinhua. Compania Walt Disney nu a oferit alte detalii.

Structura acţionariatului nu este clară, dar presa chineză de stat a publicat anul trecut informaţii conform cărora o companie de investiţii controlată de autorităţile minicipale din Shanghai va deţine participaţia majoritară.

Disney a primit aprobarea pentru construcţia parcului cu un an în urmă, dar discuţiile despre detaliile proiectului au continuat, multe date fiind încă necunoscute publicului.

sursa:www.mediafax.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login