Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Economic FMI: Economia mondiala iese din criza, insa revenirea va fi fragila

FMI: Economia mondiala iese din criza, insa revenirea va fi fragila

Dominique Strauss-Kahn, directorul general al Fondului Monetar International (FMI) a declarat miercuri in cadrul unui interviu acordat unui cotidian polonez ca economia mondiala este deja pe punctul de a iesi din Criza, informeaza NewsIn.


"Indicatorii cei mai recenti confirma o stabilizare a economiei mondiale. Aceasta incepe sa iasa din Criza. Unele tari au revenit chiar pe crestere", a subliniat Strauss-Kahn.

"Asia este cea mai avansata in acest sens, insa situatia s-a ameliorat si in America si in Europa de Vest", a adaugat el.

In privinta revenirii, directorul FMI considera ca este una fragila.

"Deocamdata, revenirea este fragila. Cererea privata ramane slaba, tensiunile financiare se resimt in continuare asupra consumului, ceea ce inseamna ca raman capacitati de productie neutilizate in economie si ca somajul va continua sa creasca pentru un timp", a estimat Strauss-Kahn.

 

 Sursa: presaonline.ro

Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login