Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Economic Primele paşapoarte biometrice din Transilvania la Miercurea-Ciuc

Primele paşapoarte biometrice din Transilvania la Miercurea-Ciuc

Primele paşapoarte biometrice din Transilvania au fost eliberate, luni, la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Harghita din Miercurea-Ciuc, în prezenţa şefului Direcţiei Generale de Paşapoarte, chestorul Aurel Vasile Sime.

Paşaportul biometric are, ca principal element de noutate, un microcip care stochează datele personale ale posesorului: nume, prenume, data naşterii, codul numeric personal, termenul de valabilitate al documentului, autoritatea emitentă, cetăţenia, imaginea facială şi amprentele a două degete pereche de la ambele mâini. Paşaportul va fi valabil cinci ani şi va fi eliberat în maximum 30 de zile, în baza cărţii de identitate şi a chitanţelor care să ateste achitarea taxei de eliberare, în valoare de 234 lei şi a taxei consulare, de 32 de lei.

 

Sursa: Gandul

Comments (1)Add Comment
pasapoarte biometrice
written by Modest, 23 octombrie, 2009
Iar s-au dovedit ungurii mai destepti ca romanii. Noi, ortodocsii romani ca in Evul Mediu : "Haoleu, ne implanteaza cipsuri cu 666 !"

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login