Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Economic Proprietarii de locuinte, obligati sa-si asigure casele pana la 15 ianuarie 2011

Proprietarii de locuinte, obligati sa-si asigure casele pana la 15 ianuarie 2011

Proprietarii de locuinţe sunt obligaţi ca până la 15 ianuarie 2011 să cumpere o poliţă obligatorie de asigurare a casei pentru a evita sancţiunile pe care urmează să le aplice primăriile începând cu acea dată.

Proiectul de asigurare obligatorie a locuinţelor a intrat în vigoare acum şase luni, iar data până la care proprietarii de case trebuie să încheie o astfel de poliţă este jumătatea lunii ianuarie. Sancţiunile sunt cuprinse între 100 şi 500 de lei, informează ediţia online a Ziarului Financiar.
Poliţa este destinată pentru acoperirea daunelor produse de calamităţi naturale, precum inundaţii sau cutremure şi costa între 10 şi 20 de euro pe an, iar suma asigurată este cuprinsă între 10.000 şi 20.000 de euro.

Ziarul Financiar mai scrie că până la sfârşitul lunii octombrie au fost încheiate aproximativ 85.000 de poliţe, în timp ce numărul total al locuinţelor care ar trebui asigurateeste de opt milioane.

Totodată, deputaţii au votat un amendament prin care proprietarii de locuinţe care au încheiat o poliţă facultativă să nu mai fie nevoiţi să apeleze la asigurarea obligatorie.

sursa:business.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login