Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Economic Sambata si duminica ar putea deveni zile de munca

Sambata si duminica ar putea deveni zile de munca

Autoritatile lucreaza la un proiect de modificare a Codului Muncii. Potrivit specialistilor in resurse umane, angajatii petrec, in medie, noua ore la munca, relateaza Antena 3.
 Foarte multi vin si in week-end pentru a-si termina treaba. Evident, este vorba despre ramurile industriale unde exista activitate intensa. Cum ar fi cel al IT-ului, consultantei sau energiei.

Noul Cod al Muncii ar trebui sa flexibilizeze timpul de lucru.

"Se ia in considerare si sambata intr-un anumit mod si duminica in alt mod si structura timpului liber intercalat cu timpul de lucru. Exista posibilitatea in care oamenii daca vor sa poata sa lucreze ore in plus si in alte structuri, si in alte joburi dar cu incarcare mai mare", a spus fostul ministru al Muncii, Mihai Seitan.

Unii au contracte colective care includ sambata si duminica in saptamana de munca. Cu sau fara voia lor, angajatii romani, mai ales cei din privat, depasesc cu mult opt ore de munca pe zi.

sursa:www.click.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login