Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Economic Un lant italian de magazine ofera cumparatorilor, ca premii de criza, locuri de munca pentru un an

Un lant italian de magazine ofera cumparatorilor, ca premii de criza, locuri de munca pentru un an

Un lant de magazine din regiunea Varese, in nordul Italiei, ofera clientilor care cumpara produse cu valoare de peste 30 de euro posibilitatea de a participa la o tombola cu premii, constand din zece locuri de munca pe o perioada de un an, in contextul crizei economice, transmite Reuters, citata de Mediafax.

Lantul de magazine Tigros, care opereaza o retea de 50 de magazine, va alege, joi, castigatorii premiilor, acestia umand sa fie angajati pe o perioada de un an chiar de catre retailer.
Initiativa este considerata binevenita in contextul unui somaj care a urcat la 7,4% in trimestrul al doilea, nivel maxim din 2005. Rata somajului este asteptata sa creasca la 8,8% in 2010, comparativ cu 6,7% in 2008.
Pana in prezent, zeci de mii de oameni s-au inscris in competitie, a adaugat oficialul Tigros. Oferta este valabila doar pentru persoane de peste 18 ani, rezidente in Italia.
Castigatorii ar putea incepe noul serviciu in decembrie, iar contractul, pe o perioada de 12 luni, ar putea fi prelungit. Daca persoanele care castiga au slujbe la care nu vor sa renunte pot ceda posturile unor rude.

 

Sursa: Romania libera

Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login