Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Revista Semnificatii Gandul din sertar

Gandul din sertar

Gandul din sertarAici  vom posta creaţii literare ( poezie, eseuri, proză poetica, etc.) aşteptam sa ne trimiţi ceea ce ai scris, cateva date despre tine şi daca vrei o fotografie (fotografia nu e obligatorie) pe adresa semnificatii(at)majesty.tv . Evident ca ne asumam dreptul de a face o selecţie. Vrem ca acest spaţiu sa fie unul de lansare şi nu unul de publicare a întregii opere. Intenţia este să aducem la cunoştinţa celorlalţi că scrii şi ce scrii. Observaţiile vor fi specifice unei prezentări deci pozitive şi constructive. Daca vrei vom însăila şi câteva observaţii cu titlu particular pe care să le primeşti doar tu. Asta la cerere expresă. În rest trimite şi se vor bucura şi alţii de gândurile tale din sertar.

Ocazie

Deunazi am gasit o stire foarte importanta pe Majesty.ro care m-a stimulat:

Existenţa lui Dumnezeu disputată pe autobuze (acum şi în Italia)

Ateiştii italieni, mergând pe urmele ateiştilor din Marea Britanie şi din Spania, au anunţat luni că vor lansa o campanie publică începând din 4 februarie pe două autobuze din transportul în comun din Genova, cu sponsorizarea Uniunii Ateiştilor Raţionalişti şi a Agnosticilor din Italia.

Citeşte mai mult...
 

Despre Paradis

Ne intrebam uimiti de cum va fi Acolo. De Locul acela frumos unde Soarele este Insusi Tata. Visari tainice ne poarta dorul de cer inmiresmate de fagaduintele frumoase si descrierile minunate ale Sfintei Carti. Exista prea multe pasaje si subiecte contestate in Carte. Se contesta chiar autoritatea, inspiratia Cartii. Se contesta Persoana, natura si lucrarea Domnului Isus Hristos. Sa zicem ca acestea ar fi cam cele mai grave. Dar cate altele nu se contesta.

Citeşte mai mult...
 

Povestea Lacrimilor

                                                     Isus plangea...

            
           Exista in fiecare din noi o tresarire tainica, launtrica si dureroasa la curgerea lina sau mai precipitata a unei lacrimi. Sunt unele suflete mai sensibile care le multiplica duios dar si incruntari reci care nu mint pe nimeni. O lacrima cand cade topeste intotdeauna fiara din noi.
Lacrima crocodililor nu ne mai insala. Prea am fost mintiti de atatea povesti false de iubire. Tragediile care ne-au fost (s)puse inaintea inimilor nu ne mai misca. Dar intotdeuna rostogolirea unei lacrimi  ne  inmoaie cele mai crunte masti pe care la fabricam ca sa strigam curajul si falsa speranta. Doar o lacrima mai poate topi miile de masti cu care ne imbracam nefericirea.

Citeşte mai mult...
 

De-ar avea Isus Hi5 !

De-ar avea Isus Hi5 !
sau o altă cale spre iad pavată cu intenţii bune


    Toate lucrurile îşi au vremea lor, dar în privinţa unor lucruri, ar fi fost mai bine să nu le fi venit vremea niciodată.
    Lumea se schimbă, ne aminteşte mereu vechea zicere şi noi, din păcate, odată cu ea. În vremurile când nici nu eram născuţi, noi mai tinerii, bunicii şi chiar părinţii noştri făceau ochi dulci fetişcanelor frumoase pe la şezători. Apoi s-au mutat pe banca de sub teiul înflorit. Călare pe o mârţoagă, feciorul invita fata la o plimbare, iar mai apoi călare pe o bicicletă sau mobră zgomotoasă. Iar dulcile sau dragile cuvinte le aşterneau pe-o foaie-ngălbenită, aşteptând zile şi nopţi răspunsul să îi vină. Erau mai rustici bătrâneii, ei se-ntreceau în brazdele cosite mai vioi şi-şi lăudau la şezători boii putere
 

Citeşte mai mult...
 

Odă messenger-ului

Când am descoperit messengerul, un val de fericire m-a lovit, mai să mă dărâme. Aş fi mulţumit cuiva şi nu ştiam cui.
Cei mai dragi dintre prietenii mei erau acolo, şi uneori când în colţul din dreapta ecranului clipea un nume, la mine se lumina brusc de ziuă, chiar dacă era noapte.
Minunea secolului. Aduni în lista ta oameni din toate colţurile pământului. Se  numesc prieteni.
Statusul este locul unde te afirmi. Ai ceva de spus, fa-o public. Dacă ai o stare mai proastă ai posibilitatea să anunţi pe toată lumea. In status poti spune orice, de la nevoi stringente (sunt singur/ă, mi-e foame, a murit bunica...), până la citate din carţi, poeme lacrimogene si crâmpeie de înţelepciune patristică.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 2 din 7
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Login