Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Ce vor femeile?

Ca să fie clar, mă adresez celor care au deja o relaţie sau celor care se întreabă cum ar fi să ai o relaţie de termen lung.
Să vorbim puţin despre femei. Am tot evitat să scriu despre asta pentru că odată ce încep nu ştiu când o să mai termin. Da, atât de complicate sunt femeile. "Ce vor femeile?" este o întrebare cu un răspuns multiplu. Ori de câte ori este adresată întrebarea, răspunsul este altul; asta pentru că femeile vor două lucruri opuse în acelaşi loc, de exemplu "sensibil-dur, glumeţ-serios, surprinzător-previzibil etc. După o perioadă îndelungată de observat, am ajuns la un răspuns, incomplet ce-i drept dar e mai bun decât nimic.
Iubitul perfect ar fi:
Prietenul în care are încredere, cel care îi arată de câte ori poate că ţine la ea, prietenul acela care o face să se simtă specială, cel care ştie când să glumească şi când să fie serios, prietenul care are grijă de ea dar care pune piciorul în prag din când în când, cel care ştie să îşi arate sentimentele dar să nu fie sensibil, să nu fie egoist sau prea orgolios. Cu alte cuvinte INEXISTENT. Perfecţiunea nu există, asta nu reuşesc majoritatea femeilor să înţeleagă.
Ajungi să cunoşti o fată destul de bine, apoi afli că nu o cunoşti deloc. Vine ziua ei şi nu ştii ce să îi cumperi sau cu ce să o impresionezi. Vrei să faci ceva dar te opreşti fiindcă ştii că o supără. Te gândeşti cum să o surprinzi. Vrei să faci altceva dar şi asta o supără. Ajungi să nu mai faci nimic pentru că nu ştii dacă o să îi placă sau o să se supere. Nu vrei să rişti. Încerci să o cunoşti din nou şi afli că nu o cunoşti pe deplin. Era ceva dacă existau pastile pentru toate astea, dar din păcate nu există. De ce se întâmplă toate astea? Pentru că femeile ştiu că nouă ne place distracţia şi lucrurile rapide şi uşoare, aşa că ne oferă o provocare "poţi să mă faci fericită?". Partea proastă este că poţi să te pierzi pe drumul către fericirea ei; uităm un lucru, la care nici ele nu se gândesc. Cu fericirea mea cum rămâne? Dacă reuşeşti să cunoşti o femeie, să ştii ce îi place şi ce nu îi place, când vrea să fii glumeţ şi când să fii serios, când e timpul pentru o nouă surpriză şi când să o laşi în pace, roag-o să îţi răspundă sincer la următoarea întrebare "ce ai făcut pentru mine în ultimul timp?". În mod normal nu o să răspundă pentru că nu te cunoaşte prea bine. Dacă vede că eşti cam supărat o să încerce să îţi facă o surpriză, două (surprize care i-ar place ei, dar nu obligatoriu şi ţie) cu speranţa că poate reveniţi la "normal".
Se ştie că bărbaţii au cromozomi X şi Y. Prin X putem să aflăm ce vrea o femeie, sau cum să o facem fericită. Însă când se întoarce roata, adică să ne facă o femeie fericită, nu prea are cum. Ea nu are Y, se gândeşte ce i-ar place ei şi ne oferă acel ceva cu siguranţă că ne place. Faptul că întreţii anumite relaţii cu o femeie nu înseamnă că atunci o femeie te face fericit. Însă problema cea mai mare a femeilor este mintea lor. Nu felul în care gândesc, sau ce pretenţii au, sau cât sunt de complicate, ci faptul că femeile gândesc prea mult şi fără rost. Orice ai spune, are alt sens. Exact cum sunt drepturile pe care ţi le citesc politiştii "orice spui poate, şi va fi folosit împotriva ta". Ai grijă ce spui, gândeşte-te la un sens inimaginabil al unei propoziţii când o spui. Exact în sensul ăla va înţelege propoziţia. Nu ai cum să te împotriveşti.
Femeile vor, vor ce li se cuvine. Uită să ofere în schimb acelaşi lucru. Dacă ştii ce să spui şi ce să faci o să poţi să te bucuri şi tu de relaţie, nu numai ea (gata cu "ce vor femeile?" pe urmă chiar că nu mă mai opresc).
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Login