Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Revista Semnificatii Gandul din sertar Nu lăsa pe mâine ce poţi face azi!

Nu lăsa pe mâine ce poţi face azi!

Deşi cunosc acest proverb de mult, niciodata nu m-am gândit cât de adânci pot fi implicaţiile lui…până într-o zi, de fapt într-o seara. Atunci când a sunat telefonul şi am primit o veste pe care mi-aş fi dorit sa nu o aud vreodată. A sunat cam aşa: Krisztina (sora mai mică) e în comă… Eu eram pe atunci în Mangalia, iar accidentul avusese loc în Bucureşti (a fost călcată de o maşină pe trecerea de pietoni). Doar cei care au trecut pe aici pot înţelege ceva din ce am simţit eu…
Dimineaţa am plecat spre Bucureşti şi tot drumul am sperat să ajung la timp ca să o văd şi să o ţin de mână. A fost cel mai lung drum făcut vreodată. Am ajuns într-un final în Bucureşti şi eram la vreo 5 minute depărtare de spital, când am mai primit un telefon. Era mama. A zis doar atât: ai ajuns prea târziu…
Vaţi gândit vreodată dacă aţi lăsat ceva nefăcut azi, dacă e cineva căruia nu i-aţi cerut iertare sau nu i-aţi spus ce simţiţi… lucruri simple pe care tot le amânăm şi ne împăcăm cu gândul că le vom face mâine…  Dar mâine s-ar putea să nu mai vină niciodată şi atunci regretele noastre nu vor mai avea nici o valoare. Ne va rămâne doar un gol în suflet şi poate o lecţie învăţată.
Deci, nu lăsa pe mâine ce poţi face azi!

Roberta Kocsis - Majesty.ro
Comments (3)Add Comment
lectie de viata
written by Marius Dove, 16 martie, 2009
Multumesc ptr aceasta lectie de viata! si inca mai mult de atat... experienta aceasta invata despre realitatile ultime pe care trebuie sa le pretuim, cum ar fi un zambet, o mana intinsa, o incurajare sau o strangere de mana!
...
written by Mnc, 21 martie, 2010
Sunt de acord cu Marius si adaug: eu am apreciat-o mereu pe Krisz pentru inteligenta ei atat de vie..., dar pentru ca aveam puncte de vedere diferite, nu i-am spus-o niciodata. Traiesc cu regretul ca nu i-am spus ca tin la ea si ca o admir, in ciuda opiniilor noastre. Vestea ca s-a stins si ca lucrurile nespuse vor ramane asa, este, pana azi, de neacceptat pentru mine. Dumnezeu sa o aiba in paza!
imi pare rau pentru sora ta
written by necunoscut, 01 aprilie, 2010
e adevarat ca nu trebuie sa lasam niciodata pe maine ce putem face azi

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Login