Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri IT

IT

"Mozart al computerelor" are 8 ani

Cel mai tânăr administrator de sistem din lume este un elev în vârstă de opt ani din capitala macedoneană Skopje, informează The Times.

Specialiştii IT şi presa internaţională îl numesc deja "Mozart al computerelor" pe Marko Casalan. La vârsta la care, de obicei, copii urmăresc desene, Casalan a trecut dificilele examene ale gigantului Microsoft.

"Deoarece sunt un copil, oficialii de la Microsoft mi-au dăruit jocuri pe computer şi DVD-uri cu desene când am trecut examenele. A fost frumos din partea lor, dar nu sunt interesat de aceste lucruri", a spus Marko, elev în clasa a treia la o şcoală din Skopje.

Citeşte mai mult...
 

Virus alert - Win32.Worm.Downadup

Win32.Worm.Downadup este un nou virus care se raspandeste cu o viteza impresionanta de cateva zile. El se foloseste de o vulnerabilitate in serviciul RPC Server al Windows-ului. Sunt afectate toate versiunile de Windows cu exceptia Windows 7 Beta.

Virusul are mai multe denumiri in functie de producatorul antivirus: Win32\Conficker, Win32\Kido.

Microsoft a publicat un patch care rezolva aceasta vulnerabilitate inca din luna octombrie 2008, iar virusul se raspandeste acum in ianuarie 2009 pentru simplul motiv ca userii nu-si actualizeaza sistemul de operare.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 16 din 16
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.