Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri IT

IT

O&O Defrag Free Edition - Defragmentare eficienta gratuita

O&O defrag

O&O Defrag Free Edition pune la un loc fragmentele create cand Windows salveaza fisierele. Aceasta va spori performanta computerului in mod considerabil.

In plus, metoda de a defragmenta optimizat consolideaza spatiul liber de pe hard disk astfel incat fragmentarea ulterioara sa fie pastrata la un nivel minim.

 

Citeşte mai mult...
 

Panda Security descopera statistici alarmante despre piata neagra a criminalitatii cibernetice

criminalitate onlineLaboratorul anti-malware al Panda Security, a lansat un raport de investigatie in ceea ce priveste piata neagra a criminalitatii cibernetice din prezent. Panda Security a descoperit o vasta retea care se ocupa cu vanzarea de detalii bancare furate, impreuna cu alte tipuri de produse, pe forumuri si mai mult de 50 de magazine online dedicate. Aceasta este o industrie aflata in crestere rapida, iar criminalii cibernetici sunt complici si se sprijina reciproc in furtul de informatii personale pentru a obtine bani. Dupa ce s-a infiltrat in retea drept infractor cibernetic, Panda Security a facut cateva descoperiri alarmante care sunt disponibile intr-un raport complet la http://press.pandasecurity.com/press-room/reports/

  

Citeşte mai mult...
 

Adio, accidente! Adio, trafic greu. Viitorul prezis de IBM

Gigantul tech IBM a lansat o serie de previziuni pentru urmatorii cinci ani. Printre ele, se prefigureaza viitorul ecologiei, stoparea accidentelor rutiere, dar si noul rol pe care-l vor avea medicii.
Toata lumea va deveni verde

Citeşte mai mult...
 

Google a lansat Street View în România. Vezi care sunt oraşele în care este disponibil

Google a lansat, marţi, serviciul Street View, care permite utilizatorilor să vizualizeze imagini panoramice cu străzile din opt oraşe din România, aceasta fiind prima noutate anunţată de companie după deschiderea unui birou pe piaţa românească, la începutul lunii noiembrie.
Citeşte mai mult...
 

Neticheta sau codul bunelor maniere pe Internet

Încă din copilărie învăţăm cum să ne comportăm în societate, cum să vorbim sau cum să salutăm. Odată cu dezvoltarea Internetului şi a reţelelor de socializare, “cei şapte ani de acasă” sunt necesari însă şi în spaţiul online.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 2 din 16
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.