Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri IT

IT

Cum utilizează românii internetul pe telefonul mobil


Mai mult de 50% dintre romanii care au un telefon mobil cu acces la internet navigheaza pe web pentru a face cautari si pentru a accesa messengerul sau e-mailul. Pe langa acestea, alte activitati preferate sunt descarcarea de poze, filme, jocuri si cititul presei.
Citeşte mai mult...
 

25% din populaţia planetei va fi conectată la internet până în 2011.

Numărul utilizatorilor de internet va ajunge în acest an la două miliarde, aproape o treime din populaţia de 6,9 miliarde de persoane a planetei, de la 1,75 miliarde anul trecut, potrivit unei agenţii a Organizaţiei Naţiunilor Unite.
Citeşte mai mult...
 

Noul BIOS, UEFI, promite încărcarea sistemului în câteva secunde

Cel mai vechi şi totodată software-ul de bază al unui PC, BIOS-ul, e pe cale să fie înlocuit cu UEFI (Unified Extensible Firmware Interface), un program adaptat la diversitatea de computere şi componente hardware din ziua de azi, informează www.go4it.ro.
Citeşte mai mult...
 

Ce nu stiai despre Microsoft

In ciuda vanzarilor in continua crestere inregistrate de rivalul Apple, Microsoft isi pastreaza dominatia pe piata industriei de calculatoare.
Iata cateva lucruri pe care nu le stiai despre cel mai mare producator de software din lume, potrivit Mashable.com.
Citeşte mai mult...
 

Premiul Microsoft Imagine Cup castigat de o universitate adventista

Antwayne Stewart şi Nigel Coke / ANN - O echipă de la Universitatea Adventistă de Ziua a Şaptea din Jamaica a câştigat premiul la o categorie a unuia dintre cele mai importante concursuri din lume în domeniul tehnologiei pentru studenţi.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 3 din 16
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.