Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri IT

IT

PC-ul viitorului: fara mouse, tastatura sau monitor

Instrumentele periferice nu vor mai avea niciun folos pentru PC-ul viitorului. Noile tehnologii pot citi gesturile corpului uman, pot recunoaste vocea si pot fi comandate doar prin miscarea ochilor.
Etapa urmatoare a interactiunii utilizator-computer va elimina partea greoaie a hardware-ului. In loc sa muti mouse-ul, va fi de ajuns sa te uiti la iconita pe care vrei sa o selectezi, informeaza CNN.com.
Citeşte mai mult...
 

Cum face lumea virtuală victime în realitate

Compania care deţine Second Life estimează profit-record, dar concediază 30 la sută dintre angajaţi.
 Linden Lab estimează pentru 2010 un profit-record iar părintele lumii virtuale, în care trăiesc câteva mii de români, dă asigurări că economia Second Life duduie.
Citeşte mai mult...
 

iPhone4, cel mai asteptat gadget al momentului, lansat oficial de Apple

iPhone 4 a fost lansat oficial aseara, in cadrul conferintei Apple Worldwide Developers, pe care toti fanii au asteptat-o cu sufletul la gura.
Mult asteptatul gadget vine cu cateva noutati absolute, printre care ecran de inalta rezolutie- Apple Retina Display- inregistrare high definition si apeluri video.
Citeşte mai mult...
 

Ne face Internetul mai putin inteligenti?

Crearea si difuzarea de texte, imagini si videoclipuri au devenit mai ieftine si mai usor de impartit, sub influenta mediei digitale. Printre videoclipurile amuzante postate pe Youtube si miliardele de e-mail-uri spam se regaseste cultura viitorului, potrivit Wall Street Journal.
Citeşte mai mult...
 

Cât durează ca iPad să ia locul PC-ului. Ce spune şeful Apple

După ce a avut în mână un produs gen iPad, Steve Jobs s-a gândit că e mai bine să dezvolte tehnologia pentru a face un telefon mobil cu touchscreen. Lansată în urmă cu două luni, tableta iPad este văzută ca succesorul laptopului.

 

Citeşte mai mult...
 
Pagina 4 din 16
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.