Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri IT

IT

Facebook va comunica automat locul in care te afli

Facebook le va permite utilizatorilor sa comunice automat locul unde se afla odata cu postarea de mesaje, pana la sfarsitul lunii mai, o noutate de pe urma careia vor profita companiile, potrivit adage.com.
Specialistii in marketing, care s-au aratat interesati atat de Facebook, cat si targetarea pe criterii geografice in ultima vreme, vor fi integrati in acest sistem ulterior.
Citeşte mai mult...
 

Tehnologia 3D va fi accesibila pe mobil

Compania Sharp va începe fabricarea unor ecrane foarte dezvoltate pentru telefoanele mobile care vor avea capacitatea să redea imagini tridimensionale.
 Japonezii de la Sharp a anunţat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, că va crea un display LCD touchscreen 3D.
Citeşte mai mult...
 

Laptop 3D de 17 inci de la Asus in vara

Pentru fanii companiei Asus se anunta o perioada foarte buna in lunile care urmeaza, compania anuntand pentru aceasta vara un “urmas” al lui G51J-3D.

Citeşte mai mult...
 

"Fix It", de la Microsoft, iti repara singur calculatorul

Microsoft a lansat "Fix It", programul care "supravegheaza" computerul pe care ruleaza si repara automat erori des intalnite, anunta BBC.com.   
O versiune a programului exista deja in noul sistem de operare Windows 7, Fix it fiind practic o adaptare a serviciului de auto-diagnosticare si reparare pentru sistemele de operare mai vechi ale Microsoft.

Citeşte mai mult...
 

Hackerii români au speriat SUA

Hackerii români sunt spaima americanilor. Doar în ultimul an şi jumătate, peste 100 de români au fost arestaţi, în cadrul unor acţiuni comune ale autorităţilor de la Bucureşti şi Washington, se arată într-un comunicat al FBI. Directorul FBI, Robert Mueller a precizat că această campanie de arestări a început după ce mai multe companii americane au ameninţat că vor rupe orice legătură cu România din cauza atacurilor hackerilor.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 5 din 16
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.