Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri IT

IT

Internetul schimbă definiţia inteligenţei umane

Majoritatea utilizatorilor de Internet (76%) consideră că acest mijloc de comunicare stimulează inteligenţa umană, iar accesul rapid la informaţii facilitează procesul decizional, în timp ce doar o mică parte din utilizatori (21%) cred că va avea efecte negative, informează “The New York Times” citat de Mediafax.
La studiul realizat de Centrul de Cercetare Pew "Internet & American Life Project" şi Centrul pentru Internet de la Universitatea Elon au participat lideri în tehnologie şi analişti.

Citeşte mai mult...
 

Sunt pe Twitter, te rog jefuieşte-mă

Un site olandez intitulat PleaseRobMe îndrumă potenţialii spărgători către casele ale căror proprietari lipsesc, în funcţie de informaţiile pe care aceştia le-au postat pe internet. Un grup de olandezi a lansat, pe 16 februarie, siteul www.pleaserobme.com, cu scopul de a demonstra riscurile dezvăluirii pe internet a unor informaţii despre locaţii precise, relatează Mediafax. Siteul preia informaţii de pe Foursquare, o reţea de socializare creată pe baza unui joc. Participanţii folosesc telefoane conectate la internet sau laptopuri pentru a-şi preciza precis poziţia pe harta oraşului.

Citeşte mai mult...
 

Cuplurile nu se mai despart fata in fata, ci pe Facebook, Twitter sau prin email

Numarul persoanelor care aleg sa se desparta de partener folosind un email sau retele de socializare este in crestere. Conform unui sondaj, 34% din persoanele chestionate au incheiat o relatie prin email, 13% si-au schimbat statutul pe Facebook, 6% au folosit Twitter si 2% cu ajutorul unui mesaj text pe telefonul mobil. Totusi 38% au ales varianta de moda veche conversand fata in fata, iar 7% prin telefon, dupa cum scrie Agentia Reuters, citata de Realitatea.net.

Citeşte mai mult...
 

Ministru german: Gigantii internetului pot face orice cu datele noastre personale

Ministrul german al Protectiei Consumatorilor, Ilse Aigner, spune ca datele personale pe care le colecteaza companii ca Microsoft, Facebook, Apple sau Google te pot impiedica sa te angajezi sau chiar sa faci un imprumut la banca, scrie Der Spiegel.
Aigner a lansat un atac dur la adresa gigantilor internetului, avertizand ca marile companii din domeniu colecteaza numeroase date personale de la utilizatori, iar aceste informatii pot fi folosite pentru castiguri financiare si pot afecta cariere si credite bancare.

Citeşte mai mult...
 

Aventura Travian în România: Un licean poate fi foarte uşor liderul unui academician de 70 de ani

În iulie 2004, Gerhard Müller, un german proaspăt ieşit din şcoală, şi-a invitat familia şi prietenii să joace un „browsergame" pe care îl inventase. Se pare că jocul n-a fost doar pe placul apropiaţilor săi, ci a cucerit mult mai multă atenţie decât a sperat creatorul său. În anul 2007, jocul a depăşit un milion de useri, iar în România sunt înscrişi peste 40.000 de jucători activi.
Alături de Dr. Net am descoperit cum este să joci Travian la radio. E drept că nu este orice fel de radio, ci Radio 3Net "Florian Pittiş", primul radio public din lume în exclusivitate pe internet.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 6 din 16
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.