Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri IT

IT

Stickul USB - bilet de autobuz, modem sau PC virtual

Stickul USB, după ce a desfiinţat dischetele şi CD-urile reinscripţionabile, şi-a depăşit tot mai mult funcţia de simplu dispozitiv de stocare de date şi s-a transformat recent în bilet de autobuz, album muzical, modem sau chiar PC virtual.Aceşti câţiva centimetri încărcaţi de tehnologie de vârf vor fi utilizaţi, începând de luni, într-un nou scop, odată cu lansarea în oraşul francez Montpellier a primului stick USB din Europa ce va putea fi folosit în mijloacele de transport. El va putea fi reîncărcat pe internet şi conectat la un computer.

Citeşte mai mult...
 

Skype, LG şi Panasonic introduc servicii de videotelefonie prin internet şi pe televizoare

Compania americană Skype a încheiat un acord cu LG Electronics şi Panasonic pentru a introduce serviciile de videotelefonie prin Internet pe televizoarele produse de cei doi giganţi asiatici.
Skype oferă utilizatorilor înregistraţi servicii gratuite de videotelefonie şi videoconferinţă prin internet.
Citeşte mai mult...
 

Microsoft trebuie sa modifice Word sau sa opreasca vanzarea programului

Justitia americana a cerut Microsoft sa modifice programul Word sau sa inceteze vanzarea acestuia pana in luna ianuarie, dupa ce grupul IT a pierdut un proces privind incalcarea patentelor unei companii
canadiene, transmite Bloomberg.
Citeşte mai mult...
 

Roboţii ne vor creşte copiii şi ne vor ţine de urât la bătrâneţe

Cine credeţi că ar fi dispus să aibă grijă de dumneavoastră 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, toată viaţa, fără să se plângă nici o secundă?  Roboţii înlocuiesc cu succes atât membrii tineri ai familiei care nu mai au timp să-şi petrecă cu bătrânii, cât şi personalul medical de care un bolnav ar avea nevoie la domiciliu. Mai mult, roboţii s-au dovedit bone ideale pentru copii de toate vârstele.

 

Citeşte mai mult...
 

Amazon livreaza electronice si in Romania

Telefoane mobile, aparate foto digitale, camere video si multe alte electronice pot fi comandate acum si din Romania de pe site-urile europene ale Amazon. Adresa www.amazon.ro il duce pe internaut direct in magazinul virtual al Amazon din Marea Britanie. Acolo, dincolo de carti, CD-uri si DVD-uri, romanii isi pot cumpara si electronice mici, unele dintre ele la preturi mai mici decat pe piata locala.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 7 din 16
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.