Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri IT

IT

Hi5.com, adio informaţii private

Reţelele sociale pot prezenta un adevărat pericol pentru viaţa privată, mulţi neînţelegând pericolele existente, iar cei care conştientizează că oricând pot deranja pe cineva sau pot deveni victima unui atac la întâmplare sunt foarte puţini, potrivit lui “2fingers”, membru al grupării online Hackersblog.org

Citeşte mai mult...
 

Era e-mail-ului se apropie de sfarsit

Timp de multi ani, e-mail-ul a fost regele comunicatiilor, insa, odata cu dezvoltarea serviciilor gen Facebook si Twitter, se pare ca epoca sa va apune.
Asa cum a facut si e-mail-ul cu mai mult de un deceniu in urma, aceste noi site-uri au potentialul de a schimba profund modalitatile prin care comunicam unii cu altii, cred specialistii.

Citeşte mai mult...
 

Sony anunţă un sistem de alimentare wireless bazat pe rezonanţă magnetică (FOTO)

Sony Corporation a anunţat un sistem de alimentare wireless datorită căruia produsele electronice, precum televizoarele, nu mai au nevoie de cabluri. Cu ajutorul acestui sistem, pot fi transferaţi până la 60 de waţi de energie electrică, pe o distanţă de 50 cm (cu o eficienţă de 80% şi aproximativ 60%, incluzând redresorul).

Citeşte mai mult...
 

Revolutie in media: publicitate video in ziare

Intocmai ca in Harry Poter, paginile tiparite ale ziarelor vor prinde viata. Nu este insa vorba despre magia din Daily Prophet, ci de ultima frontiera a tehnologiei, asa-numita e-ink, cerneala electronica cu ajutorul careia vor fi introduse imagini publicitare animate in urmatorul numar al unei reviste americane.

Citeşte mai mult...
 

RoBible 3.1 – pentru studierea Bibliei cu Modul Biblic NTR

RoBible 3.1 – pentru studierea Bibliei

Aceasta versiune vine cu urmatoarele noutati:

- a fost creat modulul biblic NTR (Noua Traducere in limba Romana) care trebuie instalat separat, nefiind inclus in pachetul de instalare RoBible;

Citeşte mai mult...
 
Pagina 8 din 16
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.