Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri IT

IT

YouTube a lansat "Reporterscenter", o pagină dedicată formării jurnalistice

Platforma video YouTube a lansat o pagină dedicată formării jurnalistice, numită "Reporterscenter", la acest proiect colaborând mai multe celebrităţi din industria media din Statele Unite, printre care Bob Woodward, cunoscut pentru dezvăluirea cazului "Watergate", transmite AFP.

Pagina , lansată luni, cuprinde mai multe cursuri, în format video, pe diverse subiecte precum jurnalismul de investigaţie, jurnalismul cetăţenesc sau deontologia jurnalistică.

Citeşte mai mult...
 

Microsoft Security Essentials (Morro) v1.0 Beta disponibil pentru download OFICIAL

Microsoft a demarat programul de testare Beta a noului sau AntiVirus GRATUIT: Microsoft Security Essentials.

Date despre acesta au circulat inca demult, prima denumire a produsului fiind Morro.
Programul ofera protectie de baza antivirus: scanare in timp-real, scanare la cerere, motor euristic, fara optiunile unei suite de securitate: firewall, anti-spam, parental control, HIPS.

Citeşte mai mult...
 

Top cele mai riscante căutări pe Internet

Unele căutări pe internet pot aduce multe pagube calculatorului şi nu numai. Astfel, o căutare precum "music lyrics" (versuri) sau lucruri "free" (gratis), este o acţiune foarte riscantă. De asemenea, "free music downloads" aduce 20 procente din utilizatorii de net în contact cu software dăunător, cunoscut şi ca "malware."

Căutările ce conţin cuvintele "free," "music" şi "download" prezintă un risc cresc de asemenea programe dăunătoare.

Citeşte mai mult...
 

Windows 7: Data oficiala de lansare

Microsoft a dat publicitatii data de lansare a sistemului de operare Windows 7, 22 octombrie 2009.

Piata din Romania este una destul de importanta pentru Microsoft, mai ales ca reprezentanti ai companiei au declarat ca tara noastra a fost a doua din Europa ca numar de download-uri ale Windows 7 Beta. Interesul romanilor pentru noul sistem de operare va fi recompensat de producatorul de software prin comercializarea celor cinci versiuni disponibilie ale acestuia. „Pe piata din Romania vom introduce versiunile Starter, Premium, Professional, Ultimate si Enterprise. Suportul pentru Vista va continua inca cel putin 5 ani de acum incolo, insa din semnele pe care le primim, consideram ca majoritatea utilizatorilor vor migra catre Windows 7” a declarat Tudor Galos, Windows Business Group Lead pentru Microsoft Romania.

Citeşte mai mult...
 

În 2008 am vorbit la mobil… 57.000 de ani!

Cum codrul este decimat, românul se înfrăţeşte acum cu telefonul mobil. Anul trecut, am vorbit la celular 30 de miliarde de minute (ceea ce ar însemna vreo 57.000 de ani), un trafic în creştere cu 44% faţă de anul 2007.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 9 din 16
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.