Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri IT Google a lansat Street View în România. Vezi care sunt oraşele în care este disponibil

Google a lansat Street View în România. Vezi care sunt oraşele în care este disponibil

Google a lansat, marţi, serviciul Street View, care permite utilizatorilor să vizualizeze imagini panoramice cu străzile din opt oraşe din România, aceasta fiind prima noutate anunţată de companie după deschiderea unui birou pe piaţa românească, la începutul lunii noiembrie.
Serviciul, disponibil în cadrul Google Maps, este disponibil, într-o primă fază, pentru opt oraşe, respectiv Bucureşti, Arad, Oradea, Braşov, Timişoara, Cluj-Napoca, Sibiu şi Constanţa , numărul acestora urmând să fie extins ulterior.

România este a 27-a ţară în care sunt disponibile imagini panoramice de 360 de grade prin Street View. Serviciul acoperă străzi cu o lungime totală de peste 6.000 de kilometri.

"Vrem să punem la dispoziţie companiilor uneltele potrivite pentru a se face cunoscute prin intermediul internetului. (...) În România 20% dintre companii sunt promovate on-line. Noi sperăm să creştem acest procent în viitorul apropiat la 30%", a declarat într-o conferinţă de presă Dan Bulucea, şeful biroului local al companiei.

Google România are doi angajaţi şi estimează că la finele anului viitor va avea până la opt salariaţi, în sectoarele de vânzări şi marketing.

Prezent la conferinţă, primarul general al Bucureştiului a declarat că serviciile Google ajută la promovarea turistică a Capitalei.

"Dacă n-ar fi existat Google, cineva trebuia să-l inventeze. Deschiderea biroului ne ajută foarte mult. Sunt deschis la orice colaborare", a afirmat Oprescu.

Google, proprietarul celui mai popular motor de căutare pe internet, are sediul central în Silicon Valley şi birouri în America de Nord, America de Sud, Europa şi Asia.

sursa:www.mediafax.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.