Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Home Cine suntem

Despre Majesty

Intr-o lume a mass-mediei al carei atu este acela de manipulare a maselor prin instigare la violenta, imoralitate si desacralizare, consideram absolut necesara existenta unui spatiu in care trezirea interesului pentru invataturile biblice sa nu fie pusa doar la rang de ideal, ci ea sa devina realitate.

Majesty a luat fiinta din dorinta vie a unei echipe tinere cu o larga viziune in ceea ce priveste optimizarea resurselor mass-media de a construi un trust crestin de presa. Mijloacele de comunicare in masa s-au extins pana la refuz in ultimii ani, insa, din punct de vedere al religiei crestine, acestea se dezvolta inca intr-un pamant arid. De aceea, Majesty, isi propune sa contribuie intr-un mod inovator la imbunatatirea cailor de comunicare privind transmiterea valorilor crestine publicului larg.

Proiectul nostru a facut primii pasi in atingerea tintelor sale acum cativa ani cand o serie de emisiuni radio si TV au inceput a prinde culoare in ochii si mintea ascultatorilor. Astfel, in peste 1000 de ore de productie, voci precum cele ale lui Petre Danci, Edi Constantinescu, Marius Stanescu, Daniel Chirileanu, Titus Cazan, Titus Naftanaila, Gabriela Stanescu, Cornel Darvasan sau Benone Burtescu au trimis publicul nostru spre o Voce suprema, Isus Hristos, singura sursa de salvare intr-o lume haituita de pacat. Pe langa emisiunile radio, am realizat si emisiuni de televiziune, emisiuni care au putut fi urmarite atat televizat, in cadrul unor posturi de televiziune crestine, cat si pe internet. Ne-am bucurat de un real interes din partea telespectatorilor nostri pentru emisiunile “Oameni si perspective” (Marius Stanescu), “Oxigen” (Edi Constantinescu) sau “Cronicile ultimului imperiu” (Sorin Petrof & Edi Constantinescu). Din punct de vedere tehnic, am pus accent pe calitate atunci cand am realizat decoruri, generice, reclame, jingles-uri, bannere sau site-uri web. Deasemenea, echipa care acum se va reuni sub un singur nume - Majesty - a initiat proiecte sociale si de ajutorare, a organizat evenimente si concerte cu mesaj crestin, sau a contribuit la publicari de carte.

Nu vrem sa ne oprim aici. Planurile noastre de viitor in ceea ce priveste Majesty sunt mari. Prin continuarea proiectelor incepute si dezvoltarea altora noi, prin spiritual dinamic, prin calitate si profesionalism, vom incerca sa oferim lumii altceva. Un “altceva” care s-o faca sa priveasca mai departe de bahicul “acum”, mai departe de hedonistul “maine”, mai departe… mai departe… spre vesnicie.

Majesty

 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Login