Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Mediu

Mediu

Patru oraşe complet eco vor fi construite în Marea Britanie

Anul trecut se vorbea despre construcţia a 12 oraşe complet ecologice, însă din acestea au rămas doar patru. Guvernul britanic va finanţa construcţia celor patru oraşe eco, Whitehill-Bordon în Hampshire, St Austell în Cornwall, Rackheath în Norfolk şi North West Bicester în Oxfordshire, cu 60 de milioane de lire sterline, în următorii doi ani.

Citeşte mai mult...
 

Deşertificarea ameninţă 38% din Pământ

Regiunea mediterană s-ar putea transforma în curând dintr-un rai al naturii într-o mare de nisip.

Citeşte mai mult...
 

Frunza verde, noul simbol european al produselor bio

Atunci când doriţi să cumpăraţi alimente organice ambalate, controlaţi mai întâi existenţa etichetei UE care să certifice calitatea bio.

Citeşte mai mult...
 

Hârtie igienică din maculatură - noul dispozitiv de birou

Compania japoneza Oriental a inventat cel mai ingenios aparat de birou al anului: o maşinărie capabilă să transforme hârtia folosită în hârtie igienică, potrivit site-ului Descoperă.
In loc sa trimita documentele rupte si nefolositoare la centre de reciclare, antrenand cheltuieli si consum de energie, managerii le vor putea introduce in curand intr-o masinerie capabila sa transforme aceste deseuri in hartie igienica.
Citeşte mai mult...
 

Ministerul Economiei a declarat situaţie de urgenţă din cauza gerului

Furnizarea gazelor către populaţie ar putea fi afectată din cauza temperaturilor extrem de scăzute. Totuşi, reprezentanţii Ministerului Economiei susţin că vor lua măsuri pentru ca populaţia să nu aibă de suferit.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 10 din 27
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login