Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Mediu

Mediu

Vezi cum se cearta o familie de lei - FOTO

Chiar si regele animalelor da socoteala in fata "sotiei". Un leu de la Gradina Zoologica din Washington DC a fost certat de catre consoarta sa, leoaica, pentru ca a fost prea dur cu un pui.

Citeşte mai mult...
 

"Lumea" din Dubai se scufundă: insulele riscă să fie înghiţite de ape

Arhipelagul „Harta Lumii“, cea mai ambiţioasă construcţie de pe întreg Mapamondul, format din insule artificiale aşezate în forma continentelor, se scufundă.

Citeşte mai mult...
 

Asteroidul Apophis rateaza Terra in 2029, dar ne va lovi sapte ani mai tarziu, sustin rusii

Asteroidul Apophis ar putea sa loveasca Pamantul pe 13 aprilie 2036, potrivit cercetatorilor rusi care au calculat orbita rocii spatiale. Daca ne va lovi, viata asa cum o stim, pe Terra, va fi pusa in pericol. Insasi existenta noastra ca specie este pusa sub semnul intrebarii.

Citeşte mai mult...
 

O eclipsă parţială de Soare vizibilă şi în România va avea loc marţi

O eclipsă parţială de Soare va putea fi văzută marţi în România, începând cu ora 9.05 în estul ţării şi cu 9.13 în vest, acoperirea maximă a Soarelui de către Lună fiind între 75% (în sudul şi sud-estul ţării) şi de 78% (în nord-vest), informează Observatorul Astronomic din Capitală.
Citeşte mai mult...
 

O nouă specie de liliac, descoperită în Ecuador

Oameni de ştiinţă din Brazilia şi SUA au descoperit o nouă specie de liliac, foarte mică, pe versanţii  vestici ai Anzilor, în nord-vestul Ecuadorului, potrivit BBC.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 2 din 27
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login