Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Mediu

Mediu

Un crater cu diametrul de 30 de metri şi adâncimea de 20 de metri a apărut într-un oraş german

O groapă uriaşă, adâncă de 20 de metri, a apărut luni dimineaţa în oraşul german Schmalkalden. Autorităţile au apreciat că acesta a fost cauzată de factori naturali, relatează Der Spiegel în ediţia electronică.

Citeşte mai mult...
 

În Amazonia, o nouă specie este descoperită la fiecare trei zile

O nouă specie este descoperită, în medie, la fiecare trei zile, în Amazonia, potrivit unui raport realizat de World Wildlife Fund - prezentat marţi la Nagoya (Japonia) -, care trage, totodată, un semnal de alarmă asupra riscului de dispariţie a biodiversităţii din această regiune.
O specie de broscuţe care prezintă în zona capului desene surprinzătoare în forma unor flăcări, un papagal cu gâtul golaş, al cărui corp este acoperit cu pene strălucitoare, şi o anaconda cu o lungime de patru metri fac parte dintre speciile descoperite în Amazonia în ultimele decenii.

Citeşte mai mult...
 

Arctica se încălzeşte într-un ritm fără precedent

Arctica se încălzeşte, în continuare, într-un ritm fără precedent, afectând populaţiile şi ecosistemele, dar şi regimul climateric în zonele cele mai populate din emisfera nordică, potrivit raportului anual al administraţiei americane asupra acestui subiect, publicat joi.
Groenlanda înregistrează temperaturi-record, dar şi topirea gheţii şi diminuarea masei banchizei, conchide o echipă internaţională de 69 de cercetători, în acest raport anual, intitulat "Arctic Report Card".
Citeşte mai mult...
 

O noua specie de carnivore

O noua specie de carnivore a fost descoperita in Madagascar de o echipa de cercetatori din cadrul grupului Durrell Wildlife Conservation, anunta BBC News.Creatura se aseamana cu o mangusta si a fost gasita in apropierea lacului Alaotra, cel mai mare din Madagascar.
Citeşte mai mult...
 

METEO: Iarna care vine, cea mai geroasă din ultimii 1.000 de ani? Vezi de ce cred meteorologii români că teoria este o „bazaconie”

Meteorologii polonezi avertizează că la iarnă vom avea parte de cele mai cumplite geruri din ultimul mileniu. Răcirea Europei este în directă legătură cu reducerea de două ori a curentului oceanic Gulfstream, cel care păstrează echilibrul climatic pe Terra.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 3 din 27
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login