Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Mediu

Mediu

Calotele glaciare se topesc la jumătate din viteza estimată iniţial, spune un nou studiu

Cu toate astea, luna trecută, o calotă glaciară de patru ori mai mare decât Manhattanul, s-a rupt dintr-un gheţar din Groenlanda
Calotele glaciare din Groenlanda şi din Antarctica de Vest se topesc la jumătate din viteza estimată, au anunţat cercetătorii.
Citeşte mai mult...
 

Tornadă de foc în Brazilia

Un fenomen rar a fost surprins ieri, în Brazilia, de camerele de filmat. O neobişnuită tornadă de foc s-a desfăşurat pe un câmp din Aracatuba, sudul statului Sao Paolo, relatează The Christian Science Monitor.
Citeşte mai mult...
 

Primele imagini 3D ale unei supernove, obtinute de astronomii europeni

Astronomii au reusit sa obtina, pentru prima data, o imagine 3D a evenimentelor ce survin dupa explozia unei stele, eveniment cunoscut drept o supernova, transmite BBC News.
Oamenii de stiinta au folosit Marele Telescop din Chile, aflat la Observatorul Austral European din statul sud-american, pentru a studia supernova 1987A, aflata la o distanta de 168.000 de ani lumina de Terra.

Citeşte mai mult...
 

Pericol pe litoralul romanesc! Pestele dragon a facut 20 de victime

Mai multe persoane aflate pe litoralul romanesc au ajuns la spital dupa ce au fost intepate de un peste veninos, anunta Realitatea.net.

Citeşte mai mult...
 

Statele Unite aprobă amplasarea unor noi dispozitive de recuperare a petrolului în Golful Mexic

Administraţia americană a aprobat amplasarea, începând de sâmbătă, a unui nou dispozitiv care ar putea stopa complet scurgerea de petrol din Golful Mexic.
Amiralul Thad Allen, care supraveghează operaţiunile din zona poluată, a declarat că a aprobat vineri seară înlocuirea unuia dintre dispozitivele care preiau ţiţeiul scurs din puţ şi începerea operaţiunilor unei a treia nave de recuperare a petrolului, Helix Producer.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 4 din 27
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login