Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Mediu

Mediu

Dunare atinge cota maxima la Galati pe 10 iulie

Conform prognozelor INHGA, Dunarea va atinge nivelul maxim la Galati in data de 10 iulie, cu un nivel de 687 cm (in crestere cu 10 cm fata de cel de astazi), fiind cu 24 cm peste cota istorica inregistrata in anul 2006.
Citeşte mai mult...
 

Aproximativ 2.500 de case si gospodarii au fost inundate in ultimele zile la Botosani

Aproximativ 2.500 de locuinte si gospodarii din judetul Botosani au fost inundate, in ultimele opt zile, de apele raurilor Prut, Siret, Jijia, Buhai si Miletin, iar peste 3.800 de persoane au fost evacuate si salvate, arata un bilant provizoriu transmis, transmite MEDIAFAX.
Citeşte mai mult...
 

România, sub ape / Bilanţ inundaţii: peste 160 de localităţi inundate în 22 de judeţe, aproape 900 de persoane au fost evacuate

Apele au inundat peste 160 de localităţi din 22 de judeţe, în ultimele 24 de ore, Circa 900 de persoane au fost evacuate şi peste iar 2.800 de angajaţi ai MAI şi ai altor structuri au intervenit pentru salvarea persoanelor şi limitarea pagubelor, informează IGSU.
Citeşte mai mult...
 

37 grade C în weekend, fiindcă de azi un val de nisip din Sahara loveşte România

De astăzi şi până duminică aerul va fi sufocant, soarele - mai periculos şi radiaţia - mai puternică. Toate acestea sunt provocate de o pătură de nor şi praf din Sahara, care vor acoperi România timp de câteva zile, la altitudini de 3.000 - 4.000 de metri. Nu se vede cu ochiul liber, nu poate fi inhalată, dar se va simţi ca o "apăsare" în piept. Aceasta se explică astfel: crescând radiaţia, noxele se descompun, produc ozonul care, toxic fiind, dă senzaţia de sufocare.
Citeşte mai mult...
 

A disparut cea mai rara pasare din lume

Conform ultimelor estimari ale ornitologilor din cadrul forului Birdlife International, corcodelul Alaotra, clasificat pana nu demult drept cea mai rara specie de pasare din lume, poate fi considerat la ora actuala complet disparut de pe Terra.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 5 din 27
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login