Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Mediu O noua specie de carnivore

O noua specie de carnivore

O noua specie de carnivore a fost descoperita in Madagascar de o echipa de cercetatori din cadrul grupului Durrell Wildlife Conservation, anunta BBC News.Creatura se aseamana cu o mangusta si a fost gasita in apropierea lacului Alaotra, cel mai mare din Madagascar. Habitatul sau este amenintat de speciile invazive si de poluare, iar cercetatorii sunt de parere ca acest carnivor ar putea fi unul dintre cele mai periclitate mamifere din lume.„Descoperirea unei specii de mamifer este neobisnuita, cat despre descoperirea unei specii de mamifer carnivor, aceasta este si mai neobisnuita”, a declarat Paula Jenkins, membra a echipei de cercetatori.Zoologii au comparat creatura cu ruda sa apropiata, salanoia durrelli, mamifer specific Madagascarului, confirmand apoi ca este vorba de o specie noua, ce difera putin de cea deja cunoscuta la marimea si forma labelor. „Este o creatura incredibil de rara”, a subliniat Jenkins.

sursa:www.stirileonline.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login