Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Mediu Olimpiada din 2016 ar putea sa fie ultima din cauza incalzirii globale

Olimpiada din 2016 ar putea sa fie ultima din cauza incalzirii globale

Guvernatorul prefecturii Tokyo, Shintaro Ishihara, avertizeaza ca Olimpiada din 2016 ar putea sa fie ultima din istoria omenirii din cauza schimbarilor climatice.
Shintaro Ishihara a afirmat ca efectele incalzirii globale sunt tot mai grave, iar olimpiadele nu vor mai putea continua daca nu sunt luate masuri pentru protejarea mediului, transmite Reuters.


Tokyo este unul dintre orasele care incearca sa castige dreptul de a organiza jocurile olimpice de vara din 2016, in cursa aflandu-se si Chicago, Rio de Janeiro si Madrid. Castigatorul va fi ales pe 2 octombrie, la Copenhaga.

Capitala japoneza a anuntat ca intentioneaza sa organizeze o editie ecologica a Olimpiadei, stadionul olimpic pe care l-ar construi cu aceasta ocazie urmand sa foloseasca numai energie regenerabila, inclusiv solara.

 

Sursa: ziare.com

Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login