Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Denisa Stamate - Cuvinte colorate

Întoarcerea din pseudo-purgatoriu
Ne petrecem întreaga viaţă făcând planuri, punând pe hârtie şiruri întregi de lucruri de făcut pentru mâine, săptămâna viitoare şi anul viitor. Facem aranjamente, încercând să prezicem viitorul (sau măcar...continuare

 

Paula Popescu - Impresii

Autodiagnosticare
Închid ochii şi-mi imaginez: cum arăta un stră-stră-bunic în primul război cu arma pe umăr, ce gust avea
colţul de pâine ascuns sub podea în cămară, cu ce-şi trata bătrâna călcâiele crăpate de-atâta fugă şi ce
versuri avea cântecul de jale al unei mame ce-şi îngropa copilul fără cortegiu... continuare

 

NASA a emis o alertă de "tsunami" solar

Marţi dimineaţa a avut loc cea mai mare explozie solară din ultimii patru ani, Soarele aruncând un val masiv de particule în spaţiu şi către Pământ. Furtuna solară a emis radiaţii care au lovit Pământul în câteva minute. În prezent, un nor imens de particule solare se îndreaptă către noi.
Citeşte mai mult...
 

Stuxnet - virusul care atacă obiective industriale

Puternicul vierme de internet Stuxnet a atacat cinci obiective industriale din Iran în ultimele 10 luni. Informația a fost oferită de analiștii de securitate de la Compania Symantec.
Citeşte mai mult...
 

Ajutor, sufăr de o boală închipuită!

De boală toţi ne temem, desigur. Însă unii dintre noi fac din asta o adevărată obsesie, având un impact important asupra activităţilor de zi cu zi. Din fericire, boala închipuită este o povară de care se poate scăpa, ne asigură psihologii.
Citeşte mai mult...
 

Cu ochii în lacrimi, Ronaldo şi-a anunţat oficial retragerea

Fostul internaţional brazilian Ronaldo, dublu campion mondial (1994 şi 2002) şi dublu câştigător al Balonului de Aur (1997, 2002) şi-a anunţat retragerea din activitate.
Citeşte mai mult...
 

Ce viteza va avea cel mai rapid tren din lume

Seamana mai mult cu o capsula a timpului decat cu un mijloc de transport, totusi este vorba despre un tren, de fapt cel mai rapid tren din lume. Cu L0 expresia "ca vantul si ca gandul" devine aproape realitate. Supertrenul este capabil sa atinga cu usurinta viteza de 500 km/ora. Deocamdata insa este doar in forma de proiect.
Citeşte mai mult...
 

"Dezbracati" in aeroport

Scanati pana la piele. In curand, calatorii de pe aeroporturile romanesti ar putea fi pentru cateva clipe veritabile nuduri. Pe fondul amenintarii teroriste crescande, Comisia Europeana are in vedere obligativitatea dotarii aeroporturilor cu un tip de scanner de ultima generatie.
Citeşte mai mult...
 

S-a aflat reteta secreta a Coca Cola

Pastrat cu sfintenie timp de 125 de ani, secretul celei mai cunoscute bauturi racoritoare din lume, Coca Cola, circula liber pe mai toate canalele de comunicare existente. Si asta dupa ce site-ul thisamericanlife.org a publicat o fotografie in care apare scrisa de mana reteta celebrei bauturi.
Citeşte mai mult...
 

Boeing a lansat cea mai lunga aeronava din lume

Boeing a prezentat ieri cea mai lunga aeronava din lume, un jumbo 747-8 Intercontinental, dupa 42 de ani de la inaugurarea primului avion 747, care a revolutionat transporturile internationale, scrie Mediafax.ro.
Citeşte mai mult...
 

Baiatul fara cerebel uimeste lumea medicala

Chase Britton este un baiat de trei ani care a socat lumea medicala, dupa ce s-a descoperit ca ii lipseste complet cerebelul, parte a creierului raspunzatoare de emotii, coordonarea reflexelor musculare si de asigurarea echilibrului si a locomotiei.
Citeşte mai mult...
 

Kiwi diminuează nivelul colesterolului „rău” din sânge


Specialiştii în nutriţie spun că kiwi este fructul cu cele mai multe substanţe nutritive. Acest fruct conţine luteină, o substanţă care ajută la reducerea riscului de apariţie a cancerului şi a bolilor de inimă, potrivit Gândul.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 10 din 98
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Parteneri

Intercer 2.0 - Mai aproape de cer

London Romanian SDA

Login