Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Denisa Stamate - Cuvinte colorate

Întoarcerea din pseudo-purgatoriu
Ne petrecem întreaga viaţă făcând planuri, punând pe hârtie şiruri întregi de lucruri de făcut pentru mâine, săptămâna viitoare şi anul viitor. Facem aranjamente, încercând să prezicem viitorul (sau măcar...continuare

 

Paula Popescu - Impresii

Autodiagnosticare
Închid ochii şi-mi imaginez: cum arăta un stră-stră-bunic în primul război cu arma pe umăr, ce gust avea
colţul de pâine ascuns sub podea în cămară, cu ce-şi trata bătrâna călcâiele crăpate de-atâta fugă şi ce
versuri avea cântecul de jale al unei mame ce-şi îngropa copilul fără cortegiu... continuare

 

O "cască de reflecţie" care stimulează creativitatea purtătorului, creată de cercetători

O cască ce stimulează creativitatea purtătorului, prin emiterea unor fluxuri foarte slabe de curent electric, care sunt direcţionate spre creierul acestuia, a avut efecte încurajatoare, au anunţat, joi, oamenii de ştiinţă australieni.
Citeşte mai mult...
 

Oameni & Perspective a revenit

Emisiunea “Oameni & Perspective” a revenit si va invitam sa urmariti o discutie foarte interesanta despre “Dumnezeul Vechiului si Noului Testament” in care invitatul emisiunii va fi profesorul Cezar Luchian.
Citeşte mai mult...
 

Reusesti… sa-ti amintesti?

Se intampla sa uiti nume, notiuni sau chiar fete pe care le credeai bine cunoscute? Nu te ingrijora, cu totii avem momente de uitare sau confuzie. Cateva schimbari simple in stilul de viata pot sa-ti revigoreze memoria, mai mult decat crezi!
Citeşte mai mult...
 

Zece trucuri care vă ajută să slăbiţi fără prea mult efort

Pentru a slăbi natural, este nevoie de "mici" schimbări pe termen lung: mese pe îndelete, mai mult somn, mai puţin alcool, dar mai mult ceai verde şi mic dejun fără mezeluri, informează www.evz.ro.

Citeşte mai mult...
 

S-a descoperit principala cauză a orbirii

O echipă internaţională de cercetători a descoperit un indiciu care i-a îndrumat către principala cauză a orbirii. Descoperirea va facilita inventarea unui tratament.
Citeşte mai mult...
 

Adevar sau fictiune: Mituri despre sanatate

Mancatul seara ingrasa? Pentru a scapa de sughit trebuie sa fim speriati sau pestele ne face mai inteligenti. Sunt doar cateva mituri despre sanatate, unelele confirmate, altele, din contra, infirmate de stiinta. Vezi cat adevar exista in spatele lor!

Citeşte mai mult...
 

Aţi avut vreodată impresia că sunteţi invizibil?

Priviţi cu atenţie această fotografie. Aţi avut vreodată impresia că sunteţi invizibil? Un chinez a ridicat acest sentiment la nivel de artă.

Citeşte mai mult...
 

Teologi catolici au cerut renunţarea la celibatul preoţesc

Mai mulţi teologi germani, austrieci şi elveţieni au cerut Bisericii Romano-Catolice să renunţe la jurământul celibatului, să le permită preoţilor să se căsătorească şi, de asemenea, să accepte cuplurile de acelaşi sex.
Apelul a fost lansat sub forma unei scrisori deschise, prin intermediul publicaţiei Sueddeutsche Zeitung.
Citeşte mai mult...
 

Vezi cum se cearta o familie de lei - FOTO

Chiar si regele animalelor da socoteala in fata "sotiei". Un leu de la Gradina Zoologica din Washington DC a fost certat de catre consoarta sa, leoaica, pentru ca a fost prea dur cu un pui.

Citeşte mai mult...
 

Primul tribunal misto: printul tiganilor isi face stabor american

Dorin Cioabă spune că tribunalul ridicat peste drum de palatul său va fi un fel de Curte cu Juri, ca în SUA. Supuşii, pe care ar vrea să-i boteze indiromi, vor plăti în bani pentru faptele lor. La palatul princiar de pe strada Grânelor, din Sibiu, porţile sunt larg deschise. Nu se vede niciun paznic, dar nişte camere de luat vederi care stau cu "bunghiul" pe tine te anunţă că există un sistem de protecţie.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 11 din 98
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Parteneri

Intercer 2.0 - Mai aproape de cer

London Romanian SDA

Login