Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Denisa Stamate - Cuvinte colorate

Întoarcerea din pseudo-purgatoriu
Ne petrecem întreaga viaţă făcând planuri, punând pe hârtie şiruri întregi de lucruri de făcut pentru mâine, săptămâna viitoare şi anul viitor. Facem aranjamente, încercând să prezicem viitorul (sau măcar...continuare

 

Paula Popescu - Impresii

Autodiagnosticare
Închid ochii şi-mi imaginez: cum arăta un stră-stră-bunic în primul război cu arma pe umăr, ce gust avea
colţul de pâine ascuns sub podea în cămară, cu ce-şi trata bătrâna călcâiele crăpate de-atâta fugă şi ce
versuri avea cântecul de jale al unei mame ce-şi îngropa copilul fără cortegiu... continuare

 

Nimeni nu se va mai putea ascunde. Oamenii vor fi însemnaţi cu cipuri şi coduri de bare, ca alimentele

Deşi pare un proiect SF, lumea continuă să se transforme. Iar ideea de control este din ce în ce mai vehementă în rândul autorităţilor. Pentru că numărul oamenilor a atins deja pragul de şapte miliarde, este din ce în ce mai greu să controlezi masele.
Citeşte mai mult...
 

Vrei să ai o sănătate de fier? Mănâncă fistic!

Fisticul ajută la menţinerea sub control a tensiunii arteriale, previne îmbătrânirea şi bolile cardiovasculare şi este un aliat imbatabil antistres. Iată ce alte beneficii mai aduce organismului.
Datorită conţinutului bogat în fibre alimentare, proteine, vitamine (A, complexul B(B1 şi B6, B9 (acid folic)) şi E) şi minerale (cupru, mangan, potasiu, fier, fosfor, calciu, zinc şu seleniu), fiscticul este gustarea ideală dintre mese prin care putem asigura organismului nutrienţii de care are nevoie.
Citeşte mai mult...
 

Ce alimente combat astenia de primăvară

Iarna lasă în urmă carenţe vitaminice, toxine care se cer eliminate, oboseală generală, neplăceri pe care le reduci cu ajutorul legumelor, al fructelor proaspete de primăvară şi al sportului.

Citeşte mai mult...
 

INCREDIBIL O femeie a născut 11 copii odată

O indiancă din Surat a uimit, zilele trecute, întreaga planetă, după ce a adus pe lume 11 copii odată. Foarte multe informaţii nu au fost făcute publice, însă medicii din India au postat pe internet o fotografie cu celebra mămică şi cu bebeluşii ei.
Citeşte mai mult...
 

Istoria recentă prezentată în 10 minute pe YouTube

Un utilizator de pe site-ul YouTube a realizat un material video prin care a încercat să prezinte istoria omenirii în ultimii 100 de ani în doar zece minute.

Citeşte mai mult...
 

Un Crăciun cu sens

Risipa financiară și extravaganța nu sunt niciodată atât de stridente ca în preajma Crăciunului. Realitatea contrastează cu tradiția unei sărbători a căldurii sufletești, a generozității și a solidarității creștine.
Crăciunul este o cheltuială financiară și, în același timp, o cheltuială sufletească. Şi în vremuri de criză chiar, sezonul cheltuielilor durează mai mult decât sărbătoarea propriu-zisă.
Citeşte mai mult...
 

Vaticanul vrea o bancă centrală mondială şi cere înfiinţarea unei autorităţi politice globale

Vaticanul a cerut luni o reformă radicală a sistemului financiar mondial, inclusiv crearea unei autorităţi politice globale care să administreze economia şi a unei bănci centrale mondiale.
Scopul este o nouă ordine economică mondială bazată pe etică şi binele comun, scrie publicaţia americană, scrie cotidianul Washington Post.

Citeşte mai mult...
 

De câte ore de somn are nevoie un copil pentru a fi premiant la şcoală

Copiii care dorm mai puţin de nouă ore pe noapte prezintă un risc crescut de a nu face faţă sarcinilor pe care le au de îndeplinit la şcoală, arată un studiu recent al cercetătorilor de la Autonomous University, din Barcelona.
Citeşte mai mult...
 

De ce este bine să mâncăm varză cât mai des

Nutriţioniştii susţin că această legumă are rol terapeutic în peste 100 de afecţiuni şi puţine contraindicaţii. Varza conţine compuşi anticancerigeni, antihemoragici şi antioxidanţi. De asemenea, ea are calitatea de a stimula imunitatea organismului.

Citeşte mai mult...
 

Biblia și Dumnezeu nu au lipsit de la comemorarea 9/11

Deși în cadrul serviciile comemorative nu au luat cuvântul reprezentanții religiei, Dumnezeu și Cuvântul Său nu au lipsit. În timp ce fostul președinte Bush a invocat Divinitatea într-o rugăciune a lui Abraham Lincoln, fostul primar al metropolei New York și actualul președinte al SUA au citit fiecare din Biblie.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 2 din 98
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Parteneri

Intercer 2.0 - Mai aproape de cer

London Romanian SDA

Login