Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Denisa Stamate - Cuvinte colorate

Întoarcerea din pseudo-purgatoriu
Ne petrecem întreaga viaţă făcând planuri, punând pe hârtie şiruri întregi de lucruri de făcut pentru mâine, săptămâna viitoare şi anul viitor. Facem aranjamente, încercând să prezicem viitorul (sau măcar...continuare

 

Paula Popescu - Impresii

Autodiagnosticare
Închid ochii şi-mi imaginez: cum arăta un stră-stră-bunic în primul război cu arma pe umăr, ce gust avea
colţul de pâine ascuns sub podea în cămară, cu ce-şi trata bătrâna călcâiele crăpate de-atâta fugă şi ce
versuri avea cântecul de jale al unei mame ce-şi îngropa copilul fără cortegiu... continuare

 

Vasilescu, BNR: "SUA au declarat razboi psihologic monedei euro" - interviu Bloombiz

Deprecierea recenta a leului fata de euro a devenit motiv de ingrijorare pentru toata lumea, dar, mai ales, pentru cei care au credite in moneda unica. Evolutia este pusa pe seama deprecierii euro fata de dolar, pe fondul cresterii temerilor legate de criza din UE.
Citeşte mai mult...
 

Incredibilul prototip MERCEDES F125: motor pe hidrogen, autonomie de 1.000 km

Mercedes Benz nu este deloc o companie novice in domeniul masinilor cu motoare pe hidrogen, iar cea mai noua creatie a nemtilor va fi prezentata la Salonul Auto de la Frankfurt.
Citeşte mai mult...
 

UIMITOR! Omul care isi poate auzi propriile organe

Un barbat din Marea Britanie, Stephen Mabbutt, i-a socat pana si pe medici cand a afirmat ca isi poate auzi globurile oculare miscandu-se. In urma mai multor analize doctorii l-au diagnosticat cu o boala rara a urechii, numita autofonie, informeaza stirileprotv.ro.
Citeşte mai mult...
 

Recensamant 2011: romanii se numara la toamna

Recensamantul Populatiei si al Locuintelor, primul de dupa accederea Romaniei in Uniunea Europeana, se va desfasura in perioada 22-31 octombrie 2011, potrivit anuntului facut de Institutul National de Statistica (INS).
Citeşte mai mult...
 

BATRANETEA, INVINSA: se naste primul om care traieste 1.000 de an

Daca previziunile lui Aubrey de Grey sunt corecte, prima persoana care va atinge varsta de 150 de ani s-a nascut deja. Prima persoana care sa atinga 1.000 de ani se va naste in urmatoarele doua decenii.
Geriatrician si sef la un centru de cercetare a longevitatii, de Grey crede ca doctorii vor avea in curand toate instrumentele necesare pentru tratarea efectelor imbatranirii.
Citeşte mai mult...
 

Particula lui Dumnezeu, mai aproape de confirmare! Fizicienii cred ca au vazut bosonul Higgs

Dupa decenii de  cercetari si miliarde de euro cheltuite, doua echipe de fizicieni au anuntat aproape simultan descoperirea cea mai asteptata din fizica: existenta particulei lui Dumnezeu, sau bosonul Higgs, scrie The Independent, in editia sa online.
Citeşte mai mult...
 

Pasul înapoi al Europei - Danemarca a introdus controlul la frontiere

Începând de marți, 5 iulie, Danemarca a reintrodus controlul de frontieră la granițele cu Germania și Suedia. Presa germană afirmă că, odată cu reintroducerea controlului la frontiere Danemarca pune sub semnul întrebării una dintre cele mai mari realizări ale Europei.
Citeşte mai mult...
 

Deputaţii au decis: Anvelopele de iarnă, obligatorii de la 1 noiembrie la 1 martie

Şoferii români vor fi obligaţi să-şi doteze maşinile cu anvelope de iarnă, în sezonul rece. Impunerea are bază legală, după ce deputaţii au adoptat, astăzi, o ordonanţă a Guvernului în acest sens.
Citeşte mai mult...
 

Un avion de pasageri va ajunge de la Londra la New York în două ore. Cu ce viteză va zbura?

Un avion care poate să parcurgă distanţa dintre Londra şi Sidney în trei ore şi jumătate şi-ar putea adjudeca titlul de cel mai rapid avion de pasageri. Potrivit planurilor prezentate de HyperMach, SonicStar, un avion clasa business, este capabil de o viteză maximă de 4.287 de km pe oră, de două ori mai mare decât a supersonicului Concorde. Supersonicul va zbura la o altitudine de peste 18.000 de metri, permiţându-le pasagerilor să observe curbura Pământului, potrivit Daily Mail.

Citeşte mai mult...
 

Cât stai pe scaun în fiecare zi? Mai mult de şase ore te pot ucide

Statul pe scaun mai mult de şase ore pe zi creşte riscul de deces, spune un studiu publicat în "American Journal of Epidemiology".Femeile care stau pe scaun mai mult de şase ore pe zi au, pe o perioadă de 13 ani, un risc de deces mai mare cu 37% faţă de persoanele care stau pe scaun mai puţin de trei ore pe zi, scrie huffingtonpost.com.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 3 din 98
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Parteneri

Intercer 2.0 - Mai aproape de cer

London Romanian SDA

Login