Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Denisa Stamate - Cuvinte colorate

Întoarcerea din pseudo-purgatoriu
Ne petrecem întreaga viaţă făcând planuri, punând pe hârtie şiruri întregi de lucruri de făcut pentru mâine, săptămâna viitoare şi anul viitor. Facem aranjamente, încercând să prezicem viitorul (sau măcar...continuare

 

Paula Popescu - Impresii

Autodiagnosticare
Închid ochii şi-mi imaginez: cum arăta un stră-stră-bunic în primul război cu arma pe umăr, ce gust avea
colţul de pâine ascuns sub podea în cămară, cu ce-şi trata bătrâna călcâiele crăpate de-atâta fugă şi ce
versuri avea cântecul de jale al unei mame ce-şi îngropa copilul fără cortegiu... continuare

 

122 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu. Şi totuşi, cum a murit?

A murit nebun şi bolnav, aşa cum susţin biografii săi oficiali, sau a fost ucis ca urmare a unei conspiraţii la care au luat parte inclusiv bunii săi prieteni Titu Maiorescu şi Ioan Slavici?
Am învățat despre el că este „cel mai mare poet pe care l-a ivit și-l va ivi vreodată, poate, pământul românesc". Dar un șir incredibil de evenimente întrețin încă flacăra încertitudinii în ceea ce privește moartea omului Mihai Eminescu.

Citeşte mai mult...
 

Sfat NASA pentru angajaţi: Pregătiţi-vă familiile pentru orice dezastru posibil!

Un oficial NASA le-a spus angajaţilor Agenţiei Spaţiale să fie pregătiţi şi să îşi pregătească şi familia pentru orice dezastru care s-ar putea întâmpla.
Administratorul NASA, generalul Charles F. Bolden, spune, într-o înregistrare video de 02:36 minute postată pe pagina de internet a NASA, că, în urma unor exerciţii anuale derulate de către Agenţia Spaţială, "mi-au venit în minte câteva lucruri care mă preocupă în ceea ce priveşte siguranţa familiei".
Citeşte mai mult...
 

Ajutor pentru soferi: Cum consumi mai putina benzina!

Cand pretul la benzina se invarte in jurul pragului de 6 lei pe litru, "economia" este cuvantul de ordine al tuturor soferilor. Iata cum poti sa scazi consumul de combustibil, in cativa pasi simpli, potrivit The Atlantic.Nu tine motorul pornit fara sens.

Citeşte mai mult...
 

OMS: Utilizarea telefonului mobil poate cauza cancer

Agenţia de cercetare a cancerului din cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii susţine că radiaţiile de la telefoanele mobile pot cauza cancer.
Experţii de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează că utilizarea telefonului mobil poate creşte riscul apariţiei unor tipuri de cancer, scrie presa internaţională.
Citeşte mai mult...
 

Atenţie şoferi! Radarele fixe ar putea funcţiona din nou


Radarele fixe vor fi reintroduse pe şosele, iar numărul lor s-ar putea chiar dubla. Pentru a intra în vigoare, o astfel de măsură are nevoie însă de cadru legal.
Poliţia Rutieră a solicitat repunerea în funcţiune a radarelor fixe, în vederea reducerii numărului de accidente. Autorităţile pregătesc un cadru legal de funcţionare a acestor radare, potrivit politiarutiera.ro.
Citeşte mai mult...
 

Rolul vitaminei E în creşterea copilului

Vitamina E este intens implicată în procesele fiziologice ale organismului uman. Vitamina mai este cunoscută şi sub denumirea de tocoferol (de la gr. tokos - naştere, phero - a produce), de aceea este indicată femeilor în timpul sarcinii.Toate plantele verzi conţin din abundenţă vitamina E, dar în mod special lăptuca.
Citeşte mai mult...
 

Se lungesc vacanţele, şcoala nu mai începe pe 15 septembrie!

Anul şcolar 2011-2012 va avea mai puţine vacanţe, dispărând aceea dintre semestre, în schimb vacanţa de iarnă va avea trei săptămâni în loc de două, iar cea de primăvară două în loc de una, a anunţat, marţi, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.
Citeşte mai mult...
 

Erupţie vulcanică în Islanda: spaţiul aerian islandez a fost închis temporar

Vulcanul Grimsvotn din Islanda a început să erupă cu câteva momente în urmă. Coloana de fum s-a ridicat la peste 10.000 de metri altitudine şi nu este afectat traficul aerian internaţional.

Citeşte mai mult...
 

Sfarsitul lumii a venit intr-un oras american!

Trei sferturi din orasul american Joplin, din Missouri, SUA, nu mai exista. O tornada extrem de puternica a distrus tot duminica noapte, lasand in urma un peisaj incredibil, relateaza presa americana. Cel putin 30 de omeni au murit.

Citeşte mai mult...
 

Stephen Hawking: Nu mă tem de moarte, nu există Rai


Cunoscutul om de știință britanic Stephen Hawking a exclus ideea existenței Raiului și a vieții de după moarte. Hawking afirmă fără teamă că existența unui Rai este „o poveste nemuritoare", pentru cei ce se tem de întuneric.tephen Hawking, director de cercetare la Centre for Theoretical Cosmology în cadrul Cambridge University, a susținut luni o conferință la întâlnirea Google Zeitgeist din Londra, pe tema „De ce suntem aici?".

Citeşte mai mult...
 
Pagina 4 din 98
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Parteneri

Intercer 2.0 - Mai aproape de cer

London Romanian SDA

Login